Navneskift

Når hjertet kalder på et skift i energierne?

Måske kigger du herind fordi du ved at du vil skifte navn og overvejer om det er jeg der skal hjælpe dig. Jeg vil derfor gerne skrive lidt omkring mine intentioner med at hjælpe andre med netop dette og lidt om den proces, som meget mulig allerede er i gang i dig. Jeg har selv skiftet navn flere gange og hos forskellige numerologer. Det er altid spændende og en lærerig proces, og som jeg absolut anerkender ikke kunne være anderledes for mig.

Fra den dag vi beslutter os for at ændre vore navne, vil vibrationerne begynde at ændre sig. Så snart vi skifter bliver det enda mere tydeligt og denne periode varer typisk 6-8 måneder. Her vil vibrationerne ændre sig i takt med at vi slipper gamle energier så det frigives plads til de nye. Det kan forklares som at vi har en propfyldt kælderrum der står med en masse ting vi har gemt op igennem tiden og for at få nyt ind er vi nødt til at give slip og smide meget af det gamle ud. Et navneskifte fra et uharmonisk til harmonisk sæt up, er på ingen måde easy go lucky. Det er for mange en rimelig vild proces at skulle igennem og det er mange erkendelser og gammelt der vil komme til overfladen, for så at takke for sig.
Ikke unormalt det bliver støj og ryddet op i relationer. For nogen opleves det som en tung periode, det er meget individuelt, men jeg ikke kan understrege nok at det betaler sig med tillid i processen, inden man så får det rigtig godt med sit nye jeg. Og endelig vil føle sig mere hel og mere hjemme.  

TRYGHED

For mig er det vigtig at du føler dig tryg med din beslutning og du skal vide at ingen spørgsmål er dumme at stille mig. Jeg spotter meget hurtig andres potentiale, også det du måske ikke selv ved der ligger til dig, og derfor er det via et samarbejde at jeg bedst kan lide at hjælpe dig. Jeg vil rigtig gerne finde det bedste numeroskop som passer din essens og som støtter op om din mission her på jorden netop nu. Jeg vil ikke gå for meget på kompromis med det jeg ved, hvis ikke det gavner dig. 

UNDERNUMEROSKOPER

Jeg laver numeroskoper med rene undernumeroskoper og ved du ikke hvad det er læs med her. Indtil for nogle år siden har det ikke været almindelig at bruge denne udregning. Men min erfaring er at det har stor betydning hvilke værdier vore sammenlagte konsonanter og vokaler har i vore navne, hver især og sammenlagt. Specielt i forhold til hvordan vi har det med os selv i det korte og lange løb, hvad vi bruger vores tid til, hvad vi tiltrækker, pengeflow med mere. Og hvordan andre ser os på kort og lang sigt.

Når de der har skiftet navn, ikke oplever det løft der burde komme med tiden efter navneskift, kan det tyde på at ens undernumeroskop har tunge energier. Derfor er dette en del af en mine navneskifte pakker. Det vigtig for mig at understrege at et liv med rent numeroskop ikke alene kan tage æren for et liv i vækst, flow og lethed. Det kræver personliglederskab. Men at et rent numeroskop kan hjælpe på vej til mere at mærke egne behov og gøre at vejen ikke længer er fyldt med bump, i hvert fald ikke de store af slagsen. Man kan sige at ens navne har betydning for 50% af ens livsomstændigheder. Læs mere om numerologi længer nede og ellers om mine navneskifteforløb og navnetjek længer oppe. Husk det er altid en mening med de navne vi er givet, spørgsmålet er om vi er færdige med læringen fra det og ønsker os andre tangenter at spille på. 

 • Uddannet af Alberthe Toft (2017/2018) fordi jeg i en årrække faktisk havde fulgt hendes spændende univers indenfor numerologien og var slet ikke i tvivl, om at det skulle være hende hvis jeg selv skulle tage uddannelsen. Jeg er så fascineret af hvad Alberthe ved og hvordan hun deler med os der er interesseret, ja for efter min mening er det guld at kende til numerologien.

 

 • Ja, det er rigtig at det virkelig ikke anbefales selv at finde navne og sætte sammen, da det kan have ret så fatale følger. Dermed ikke have sagt man ikke kan have ønsker selvfølgelig.

 

 • Nej, det er ikke tilfældigt at mange går fra hinanden efter at have taget hinandens navne i forbindelse med ægteskab, da vibrationerne ændrer os og hvordan vi møder verden og det vi går op i.

 

 • Du kan altid selv vælge hvad du vil kaldes, så hvis du vil forsætte at kaldes Louise Madsen eller Martin Hansen så er det jo helt op til dig, selvom det måske ikke længer er det navn du har registreret i folkeregisteret.

 

 • De navne vi har registeret fortæller hvilken sti vi betræder i dette liv, og her kan det være stien er meget langt væk fra vores livsformåls-vej, med uharmoniske vibrationer som vanskeliggør vores vej. Denne sti ændrer sig så snart vi skifter/fjerner navne.

 

 • Vil du have det bedste? Jeg vil give dig det jeg vurderer er det bedste for dig. Hvis du vil have et navn som støtter bedst op om dig, så skal du lade mig vælge dine navne, jeg vil aldrig vælge navne der ikke passer sammen, og fra de tilbagemeldinger jeg har fra folk jeg har valgt til indtil videre, så har de alle være rigtig positive.

 

 • Hvad er undernumeroskoper? Det er nu mere og mere almindelig at bruge denne udregning. Det er min overbevisning at det har stor betydning hvilke værdier vore sammenlagte konsonanter og vokaler har i vore navne, hver især og sammenlagt. Specielt i forhold til hvordan vi har det med os selv i det korte og lange løb, hvad vi bruger vores tid til, hvad vi tiltrækker, pengeflow med mere. Og hvordan andre ser os på kort og lang sigt. Mange der har skiftet navn, men ikke har opløftende undernumeroskoper oplever ikke samme flow og velbefindende som de der har. Eller hvis man ikke oplever det løft der burde komme med tiden efter navneskift, så kan det tyde på at ens undernumeroskop har tunge energier.

 

 • Ja, det betyder noget hvilken rækkefølge navnene har.

 

 • Karma i navne
  Navne og identitet. Har du nogle gange undret dig over hvorfor visse navne har en særlig status over sig eller nogle bliver bemærket som særlinge /bøller ved at bære visse navne. Det er ikke svært at udregne om et navn har god karma eller ej, og her tænker jeg ikke på selve energien af bogstaverne lagt sammen, men en udregning der viser flere energier, og om navnet er fyldt med kontraster eller om det blot er få eller ingen. Jeg vil selvfølgelig regne karma ud i de navne jeg vælger.

High five fra Ida Malelo (det er mit navn udadtil, men ikke mit registrerede).

PS: Har du spørgsmål, så hold dig endelig ikke tilbage.

VIL ELSKE HØRE FRA DIG

PERSONLIGLEDERSKAB

NUMEROLOGISKE ENERGIKORT

Sættet indeholder

64 intuitive talenergikort med kærlige og ærlige budskaber.

Guidebog med læsning af kortene og idéer til oplæg.

Pakket i en lækker lærredspose.

DAO levering hjem til dig eller til pakkeshop.

Læs mere om kortene her under ved at bruge pilene    >

Energi til dit liv

Intentionen med kortene er, at du skal have muligheden for at lære dig selv at navigere endnu bedre i verden som dig selv. Få en endnu dybere forståelse for hvor fantastisk dit potentiale er. Finde ud af hvor dine personlige styrker er, og hvilke temaer du skal arbejde med for at blive den bedste version af dig selv. Inderst inde ved vi hvad der skal til, men vi kan meget hurtig komme til at glemme det.

Hvorfor?

Med disse kort ønsker jeg at give dig muligheden for at bruge numerologien som et personlig værktøj til at tage lederskab i dit eget liv.

Numerologi handler om meget mere en navne, og er en ældgammel viden som går flere tusind år tilbage. Numerologi knytter universets planeter til tallene. Alle bogstaver er knyttet til tal. Og vi er knyttet til tal fordi vi har en særlig fødselsdato og i denne dato er der virkelig meget læring. 

Tager vi lederskab for os selv, er det meget nemmere og lystbetonet livsvej vi går i møde.  Kortene er spækket med kærlige remindere og har tilknyttet en bog der helt konkret giver tallenes (Solen, månen og planeternes) løsningsforslag.

 

Hvordan?

 

Du kan bruge kortene intuitivt eller følge de kort oplæg der forklares i bogen.

 

Kortene er skabt af mig med fantastisk hjælp fra brand designer Sasja Elise Kümler.

 

De er trykket og produceret i Danmark af miljøcertificerede materialer.

 

 

Pris

Pr sæt 329,-

Inkl forsendelse 375,- kr

 

Kortene er fortiden UDSOLGT, men skriv ved interesse i at købe dem.

En personligsession

Du har virkelig mange gaver givet i kraft af din fødselsdag og det elsker jeg at kaste lys på. Må jeg kaste lys på dig også?

70 min personligsession over telefon

Har du kortene i forvejen og ønsker du en tid for at kunne bruge dem endnu mere til din fordel som styrke og personlig boost, får du denne session til

700 kr

 

Jeg vil glæde mig til at snakke med dig 

Session med mig

Smallegade 10, 1. sal
3730 Nexø

eller over skype/telefon worldwide

Kontakt

Jeg træffes bedst via sms til +45 61718810

Du kan også skrive en mail til hej@malelo.dk

 

Sociale medier

Følg mig på Instagram og Facebook: