Navneskift

Når hjertet kalder på et skift i energierne?

Måske kigger du herind fordi du ved at du vil skifte navn og overvejer om det er jeg der skal hjælpe dig. Jeg vil derfor gerne skrive lidt omkring mine intentioner med at hjælpe andre med netop dette og lidt om den proces, som meget mulig allerede er i gang i dig. Jeg har selv skiftet navn flere gange og hos forskellige numerologer indtil jeg i 2018 skiftet til det jeg har nu. En meget spændende og lærerig process, og som jeg absolut anerkender ikke skulle være anderledes.

Fra den dag vi beslutter os for at ændre vore navne, vil vibrationerne begynde at ændre sig. Så snart vi skifter bliver det enda mere tydeligt og denne periode varer typisk 6-8 måneder. Her vil vibrationerne ændre sig i takt med at vi slipper gamle energier så det frigives plads til de nye. Det kan forklares som at vi har en propfyldt kælderrum der står med en masse ting vi har gemt op igennem tiden og for at få nyt ind er vi nødt til at give slip og smide meget af det gamle ud. Et navneskifte fra et uharmonisk til harmonisk sæt up, er på ingen måde easy go lucky. Det er for mange en rimelig vild proces at skulle igennem og det er mange erkendelser og gammelt der vil komme til overfladen, for så at takke for sig.
Ikke unormalt det bliver støj og ryddet op i relationer. For nogen opleves det som en tung periode, det er meget individuelt, men jeg ikke kan understrege nok at det betaler sig med tillid i processen, inden man så får det rigtig godt med sit nye jeg. Og endelig vil føle sig mere hel og mere hjemme.  

For mig er det vigtig at du føler dig tryg med din beslutning og du skal vide at ingen spørgsmål er dumme at stille mig. Jeg spotter meget hurtig andres potentiale, også det du måske ikke selv ved der ligger til dig, og derfor er det via et samarbejde at jeg bedst kan lide at hjælpe dig. Jeg vil rigtig gerne finde det bedste numeroskop som passer din essens og som støtter op om din mission her på jorden. Jeg vil ikke gå for meget på kompromis med det jeg ved, hvis ikke det gavner dig. 

Jeg laver numeroskoper med rene undernumeroskoper og ved du ikke hvad det er læs med her. De sidste mange år har det ikke været almindelig at bruge denne udregning. Men min erfaring er at det har stor betydning hvilke værdier vore sammenlagte konsonanter og vokaler har i vore navne, hver især og sammenlagt. Specielt i forhold til hvordan vi har det med os selv i det korte og lange løb, hvad vi bruger vores tid til, hvad vi tiltrækker, pengeflow med mere. Og hvordan andre ser os på kort og lang sigt. Når de der har skiftet navn, ikke oplever det løft der burde komme med tiden efter navneskift, kan det tyde på at ens undernumeroskop har tunge energier. Derfor er dette en del af en mine navneskifte pakker. Det vigtig for mig at understrege at et liv med rent numeroskop ikke alene kan tage æren for et liv i vækst, flow og lethed. Det kræver personliglederskab. Men at et rent numeroskop kan hjælpe på vej til mere at mærke egne behov og gøre at vejen ikke længer er fyldt med bump, i hvert fald ikke de store af slagsen. Man kan sige at ens navne har betydning for 50% af ens livsomstændigheder.   

VIL ELSKE HØRE FRA DIG

Session med mig

Smallegade 10, 1. sal
3730 Nexø

eller over skype/telefon worldwide

 Kontakt

Jeg træffes bedst via min mail hej@malelo.dk

Du kan også skrive en besked til +45 61718810 eller forsøge ringe

 

Sociale medier

Følg mig på Instagram og Facebook: