NAVNETJEK

Hvis du er nysgerrig på om om jeg kan se om et navneskifte vil være at anbefale laver jeg gerne et navnetjek, ret ofte anbefaler jeg ikke et skift, men heller at blive skarp på hvad dine fødselsenergier vil have dig til, det kan jeg tolke udifra din fødselsdato.

Navnetjek (inkl. kig på undernumeroskoper) 550,-kr inkl moms.

Spiller dine undernumerokoper til din fordel?

Hvis du allerede har skiftet navn hos en numerolog, men ikke har gode undernumeroskoper, vil du meget mulig opleve at dit navneskift ikke støtter dig i den retning du ønsker.

Er det dit ønske få rettet dine nuværende navne til, så du kan få gode undernumeroskoper? Denne session foregår over mail, en afklarende samtale er også mulig selvfølgelig. Denne udregning kræver ofte op til flere timers fordybelse.

Navnetjek og rettelser til gode undernumeroskoper 1900,- inkl moms (Start evt først med navnetjek til 550,-kr og vælger du gå videre til at ville skifte koster det 1350,-kr) Vil du gå videre med et fuldt navneskift trækkes de 550 kr fra. 

Kontakt mig for at booke en session eller hvis spørgsmål, brug kontaktformular eller skriv mail til hej@malelo.dk / sms +45 61718810