NAVNETJEK og undernumeroskoper

Hvis du er nysgerrig på om om jeg kan se om et navneskifte vil være at anbefale laver jeg gerne et navnetjek, ret ofte anbefaler jeg ikke et skift, men heller at blive skarp på hvad dine fødselsdag egentlig ønsker at du fokuserer på, det kan jeg tolke udifra din fødselsdato.

Navnetjek (inkl. kig på undernumeroskoper) 550,-kr inkl moms. (indtil 1.marts 2024)

Spiller dine undernumerokoper til din fordel?

Hvis du allerede har skiftet navn hos en numerolog, men ikke har gode undernumeroskoper, vil du meget mulig opleve at dit navneskift ikke støtter dig i den retning du ønsker.

Er det dit ønske få rettet dine nuværende navne til, så du kan få gode undernumeroskoper, vil jeg se nærmere på dine navne i det indiske og det gematriske system også. Jeg er blevet helt nyforelsket i numerologien efter jeg har lært hvad det kan støtte os i og hvor meget det kan hjælpe os på vej til vi oprigtig gerne ønsker os af livet. Det fantastiske er at det også er lettere bevare fx ens efternavn eller fornavn når man regner med alle systemerne sammen. 

PRAKTISK:

Selve navnetjek session foregår over en 30 minutters telefon samtale. Jeg laver udregningerne på forhånd, det kræver som minimum en times fordybelse. Ønsker du gå videre, så jeg hjælper med rettelser til gode undernumeroskoper, både i det kaldæiske, det indiske, det gematriske samt bogstav systemet, koster det 4500,- inkl moms (Start evt først med navnetjek til 550,-kr og vælger du gå videre til at skifte koster det 3950,-kr) Vil du gå videre med et fuldt navneskift trækkes også de 550 kr fra. Denne pris gælder indtil 1.marts 2024 hvor priserne justeres. Denne session foregår primært over mail.

Kontakt mig endelig for spørgsmål eller for at booke en session, brug kontaktformular eller skriv mail til hej@malelo.dk / sms +45 61718810