Numerologisk Vibrationsudregner

Skriv dit navn og læs om dine navnevibrationer

Dine numre

Nysgerrig?

Hvad mon har dit navn af betydning? Hvert af dine navne udgør en lille del af det samlede numerologiske billede, så det vil ikke nødvendigvis være nok at have gode navnevibrationer. Her kan du læse kort om dit navn og om du oplever det står i balance eller ej. Nogen af energierne står altid i ubalance.

10/1: Skæbnehjulet

Balance:                                                                                                                                                                                                              Du er fyldt op af kærlighed, og ved at det du sender ud kommer tilbage til dig. Du har masser af selvtillid og kan nemt heale dig selv. Dine planer gennemføres med succes, og nydelse er vigtigt for dig.
Ubalance:
Dine planer ender ofte som nederlag. Du er flyvsk, forvirret, selvdestruktiv, og oplever mange pludselige afslutninger af ting og relationer.

11/2: Den knyttede hånd

Ubalance:
Andre menneskers behov er vigtigere end dine egne, og du er afhængig af ros og anerkendelse. Du lader folk overskride dine personlige grænser, og dulmer med udefra kommende ting som: mad, sex, shopping, arbejde, træning, alkohol, cigaretter, stoffer, tv osv

12/3: Offertallet

Ubalance:
Du føler dig som et offer for dit eget liv og dine drømme. Har været igennem mange op- og nedture. Du føler dig tit magtesløs og har svært ved at tage ansvar for dit liv. Du føler dig presset fra alle sider, og er bange for at miste. Dit liv er præget af masser af drama og intriger, og der ligger en mulighed for sygdom.

13/4: Forandringstallet

Balance:
Du har masser af nye og geniale ideer. Du indeholder en sprudlende, skabende, kreativ kraft, og har derfor nemt til vækst, fremgang og manifestation. Gode healerevner.
Ubalance:
Du sammenligner dig selv med andre, og længes konstant efter mere. Ideer bliver ikke ført ud i livet, og du frygter fremtiden. Du har prøvet at starte forfra mange gange i livet.

14/5: Medietallet

Balance:
Du er altid aktiv, nysgerrig, spontan og går aldrig i stå. Har fantastiske formidlings- og kommunikationsevner, snakker meget og er social. Du har styr på karrieren og økonomisk medvind.
Ubalance:
Problemer med penge, kommunikation og relationer, er en del af din hverdag. Karrieren blev ikke som du ønskede. Du lider enten af overaktivitet eller manglende passion. Du snakker meget, og har svært ved at slappe af.

15/6: Magikeren

Balance:
Du har udstråling, karisma og en fantastisk kunstnerisk sans, som tiltrækker andre mennesker magnetisk. Du har en stor begavelse og stærke formidlingsevner.
Ubalance:
Du bruger din charme til at manipulere med folk. Spiller forskellige roller alt efter situationen. Du overanalyserer og har brug for at kontrollere alt. Sygdom med diffuse symptomer ses ofte.

16/7: Tårnet

Ubalance:
Du kender til at blive frataget det eller dem du holder af. Det du bygger op går itu, og du har oplevet mange uventede voldsomme forandringer. Du lægger følelsesmæssigt afstand til andre, selvom du savner nærhed. Frygten for at miste fører til kontrol adfærd. Dine valg har altid en høj pris, men du er stærk og god til at lytte til andre.

17/8: Magiens stjerne

Balance:
Du sætter dit personlige præg på alt, og vil blive husket, selv efter døden. Du elsker at vise hvem du er og at blive set. Du har spirituelle evner, og er hævet over problemer. De udfordringer du møder gør dig klogere.
Ubalance:
Føler dig som et offer for opmærksomheden. Ting du ikke har lyst til skal ud i lyset, bliver opdaget, eller du får skylden for noget du ikke har gjort. Mange forhindringer og vanskeligheder der hele tiden skal ordnes.

18/9: Ukontrollabel marsenergi

Ubalance:
Du har en knoklende tilgang til at arbejde. Resultater, status og materielle ting er vigtige for dig. Følelser bliver holdt inde, og det kan ende ud med et vredesudbrud. Du har svært ved at mærke din krop og dens signaler. Du er stærk og har brug for kontrol og magt. Temperament og misforståelser kan skabe familiekonflikter. Hovedpine og andre sygdomme relateret til blodet er en mulighed.

19/1: Solens tal

Balance:
Lykke, held og succes. Alt hvad du rører ved bliver til guld. Du er altid positiv og kan se det gode i alle situationer. Manifesterer med lethed.
Ubalance:
Følelse af forvirring og uro. For mange ideer og drømme. Tænker for meget. Trods livets smerte, formår du altid at bevare håbet.

20/2: Vækkelsens tal

Balance:
Dit liv er knyttet til store formål. Du mærker tydeligt dit kald i livet, og bruger dine passioner til at skabe din livsvej. Livet føles meningsfuldt for dig, og du har masser af tillid og tålmodighed til at nå dine drømme og mål.
Ubalance:
Svært ved at mærke passionen, og forvirring omkring hvad du skal bidrage med til verdenen. Utålmodighed er en af dine svage sider.

21/3: Magiens krone

Balance:
Du er målbevidst, ambitiøs og du har let til fremgang og succes. Du tager ansvar for dig selv og dit liv, og har en stor intellekt. Spirituelle og healende evner.
Ubalance:
Du tænker meget og dine tanker kan nemt få en negativ karakter: kontrol, frygt, angst, spekulationer og overanalysering. Børn der hedder 21/3 reflekterer på et højt niveau der ikke svarer til deres alder. De bekymrer sig meget og det går ud over sjov og leg.

22/4: Fjolset

Ubalance:
Du ser det smukke i alle mennesker, men tager ikke højde for deres handlinger. Bliver ofte snydt og bedraget, men opdager det først når det er for sent. Du ønsker at andre kan lide dig, og gør derfor alt for at virke god og sød, i processen glemmer du dine egne grænser og behov. Du føler dig ofte udnyttet og kender til skuffelser og tårer.

23/5: Løvens kongelige stjerne

Balance:
Den højeste vibration symboliseret ved en engel på hver skulder. Held og succes inden for karriere, penge og kærlighed. Du er fyldt af kærlighed og tillid, fordi du ved, at du er beskyttet og altid får den hjælp du har brug for.

24/6: Venusvibration

Balance:
Du er heldig at møde de rette mennesker på det rette tidspunkt, hvilket betyder at du altid har den hjælp du skal bruge. Andre mennesker og især det modsatte køn bliver magnetisk tiltrukket af dig, og du indgår nemt i lykkelige parforhold. Økonomisk er denne vibration også heldig, og dine drømme udleves med succes.
Ubalance:
Du har rod i kærlighedslivet og ubalance i at give og modtage. Du mangler tit hjælp, og føler dig derfor ofte alene. Økonomisk går det heller ikke godt, og det vil typisk skyldes overforbrug. Generelt lykkes dine planer sjældent.

25/7: Styrke vundet gennem erfaring

Balance:
Du har meget åbne spirituelle kanaler, og bruger din spiritualitet til at manifesterer dine ønsker og drømme. Du besidder en kreativitet og skaberkraft, der gør det let for dig at opnå succes. At tage ansvar for dig selv og dit liv, falder dig helt naturligt.
Ubalance:
Du har fra barnsben tænkt meget over tingene og påtaget dig et stort ansvar og mange pligter, der ikke har været alderssvarende. Ansvarsfølelsen har fuldt dig ind i voksenlivet og har givet dig mange opgaver at tage dig af. Dette har skabt en knoklende adfærd.

26/8: Dårlige råd

Ubalance:
Du tiltrækker ofte personer som viser sig at være upålidelige, eller bruger dig til at opnå deres egne mål. Både i kærlighedslivet og inden for karriere og økonomi, oplever du tit at blive snydt og bedraget. Når du handler på baggrund af andre folks råd, ender det altid med et negativt udfald. Du har været igennem mange katastrofer i livet.

27/9: Scepteret

Balance:
Alt hvad du sår vil blomstre smukt. Du besidder en stærk handlekraft, kreativitet og produktivitet, der altid bliver belønnet med succes og et stort afkast. Fuldførelse og resultater er vigtige for dig.
Ubalance:
Du føler dig ofte handlingslammet, og har problemer med at få projekter gjort færdige. Du knokler hårdt, men føler dig alligevel tit bagud med dine ting, og resultaterne udebliver ofte.

28/1: Lammet og løven

Ubalance:
Du stoler tit på mennesker der ikke vil dig det godt, og det fører til tab og skuffeser i livet. Du har flere gange oplevet at tæppet blev revet væk under dig, og at du måtte begynde forfra i tilværelsen. I konkurrencer er du ofte uheldig. Nogle personer med denne navneenergi udvikler manipulerende tendenser og spidse albuer, for at opnå deres mål og ønsker.

29/2: Usikkerhedstallet

Ubalance:
Du tiltrækker personer som er upålidelige, og ofte ender med at bedrage dig, især i kærlighedslivet. Dette medfører meget sorg og smerte i livet. Du er blid og gør alt af et godt hjerte, men du er usikker på dig selv, og bliver derfor ofte udnyttet af andre.

30/3: Retrospektion

Ubalance:
Du er intelligent og reflektere over alt. Dit fokus er ofte bagudrettet, det vil sige at du er meget optaget af fortiden, og har svært ved at komme videre efter triste begivenheder. Du har modtand på alt der er nyt og ønsker ikke et omfattende socialt liv.

31/4: Eneboeren

Ubalance:
Du er lynende intelligent og har mange stærke holdninger. Ofte føler du dig anderledes eller misforstået af andre, og det kan betyde at du bedst kan lide at være alene. Du isolerer dig og bliver ensom.

32/5: Kommunikation

Balance:
Du er fantastisk til at kommunikerer og kan komme ud med dit budskab til mange mennesker. Du er stærk indenfor alt hvad der omhandler penge, handel og medier, både i ind og udland. Du har en heldig fremtid, både karrieremæssigt men også i kærlighedslivet. Du er altid i gang, og er god til grupper af mennesker.
Ubalance:
Hvis du driver forretning har du oftest svingende resultater, og problemer med penge. Du er ikke god til at formidle, og kommunikerer med andre. Og du er også uheldig i kærlighed.

33/6: Venusvibration

Balance:
Du er heldig at møde de rette mennesker på det rette tidspunkt, hvilket betyder at du altid har den hjælp du skal bruge. Andre mennesker og især det modsatte køn bliver magnetisk tiltrukket af dig, og du indgår nemt i lykkelige parforhold. Økonomisk er denne vibration også heldig, og dine drømme udleves med succes.
Ubalance:
Du har rod i kærlighedslivet og ubalance i at give og modtage. Du mangler tit hjælp, og føler dig derfor ofte alene. Økonomisk går det heller ikke godt, og det vil typisk skyldes overforbrug. Generelt lykkes dine planer sjældent.

34/7: Styrke vundet gennem erfaring

Balance:
Du har meget åbne spirituelle kanaler, og bruger din spiritualitet til at manifesterer dine ønsker og drømme. Du besidder en kreativitet og skaberkraft, der gør det let for dig at opnå succes. At tage ansvar for dig selv og dit liv, falder dig helt naturligt.
Ubalance:
Du har fra barnsben tænkt meget over tingene og påtaget dig et stort ansvar og mange pligter, der ikke har været alderssvarende. Ansvarsfølelsen har fuldt dig ind i voksenlivet og har givet dig mange opgaver at tage dig af. Dette har skabt en knoklende adfærd.

35/8: Dårlige råd

Ubalance:
Du tiltrækker ofte personer som viser sig at være upålidelige, eller bruger dig til at opnå deres egne mål. Både i kærlighedslivet og inden for karriere og økonomi, oplever du tit at blive snydt og bedraget. Når du handler på baggrund af andre folks råd, ender det altid med et negativt udfald. Du har været igennem mange katastrofer i livet.

36/9: Scepteret

Balance:
Alt hvad du sår vil blomstre smukt. Du besidder en stærk handlekraft, kreativitet og produktivitet, der altid bliver belønnet med succes og et stort afkast. Fuldførelse og resultater er vigtige for dig.
Ubalance:
Du føler dig ofte handlingslammet, og har problemer med at få projekter gjort færdige. Du knokler hårdt, men føler dig alligevel tit bagud med dine ting, og resultaterne udebliver ofte.

37/1: Lotusblomsten

Balance:
Du har altid held med karriere og penge. Du har et stort ønske om at have gode og kærlige relationer, både privat og forretningsmæssigt. Succes opnås lettere ved at samarbejde med andre, i stedet for at gøre alt alene. Du har et stort fokus på dit kærlighedsliv, og er god til at åbne dit hjerte for andre mennesker.
Ubalance:
Karriere, forretninger og økonomi går ikke altid som du ønsker det. Du mangler nærende partnerskaber, og føler dig tit ensom. Dit hjerte er lukket og du har et ubalanceret intimt liv.

38/2: Usikkerhedstallet

Ubalance:
Du tiltrækker personer som er upålidelige, og ofte ender med at bedrage dig, især i kærlighedslivet. Dette medfører meget sorg og smerte i livet. Du er blid og gør alt af et godt hjerte, men du er usikker på dig selv, og bliver derfor ofte udnyttet af andre.

39/3: Retrospektion

Ubalance:
Du er intelligent og reflektere over alt. Dit fokus er ofte bagudrettet, det vil sige at du er meget optaget af fortiden, og har svært ved at komme videre efter triste begivenheder. Du har modtand på alt der er nyt og ønsker ikke et omfattende socialt liv.

40/4: Eneboeren

Ubalance:
Du er lynende intelligent og har mange stærke holdninger. Ofte føler du dig anderledes eller misforstået af andre, og det kan betyde at du bedst kan lide at være alene. Du isolerer dig og bliver ensom.

41/5: Kommunikation

Balance:
Du er fantastisk til at kommunikerer og kan komme ud med dit budskab til mange mennesker. Du er stærk indenfor alt hvad der omhandler penge, handel og medier, både i ind og udland. Du har en heldig fremtid, både karrieremæssigt men også i kærlighedslivet. Du er altid i gang, og er god til grupper af mennesker.
Ubalance:
Hvis du driver forretning har du oftest svingende resultater, og problemer med penge. Du er ikke god til at formidle, og kommunikerer med andre. Og du er også uheldig i kærlighed.

42/6: Venusvibration

Balance:
Du er heldig at møde de rette mennesker på det rette tidspunkt, hvilket betyder at du altid har den hjælp du skal bruge. Andre mennesker og især det modsatte køn bliver magnetisk tiltrukket af dig, og du indgår nemt i lykkelige parforhold. Økonomisk er denne vibration også heldig, og dine drømme udleves med succes.
Ubalance:
Du har rod i kærlighedslivet og ubalance i at give og modtage. Du mangler tit hjælp, og føler dig derfor ofte alene. Økonomisk går det heller ikke godt, og det vil typisk skyldes overforbrug. Generelt lykkes dine planer sjældent.

43/7: Ustyrlige omvæltninger

Ubalance:
Dit liv er præget af mange forandringer og ustyrlige omvæltninger, der pludseligt forstyrrer og ødelægger dine planer. Dette fører til gentagne skuffelser og fiaskoer i livet.

44/8: Dårlige råd

Ubalance:
Du tiltrækker ofte personer som viser sig at være upålidelige, eller bruger dig til at opnå deres egne mål. Både i kærlighedslivet og inden for karriere og økonomi, oplever du tit at blive snydt og bedraget. Når du handler på baggrund af andre folks råd, ender det altid med et negativt udfald. Du har været igennem mange katastrofer i livet.

45/9: Scepteret

Balance:
Alt hvad du sår vil blomstre smukt. Du besidder en stærk handlekraft, kreativitet og produktivitet, der altid bliver belønnet med succes og et stort afkast. Fuldførelse og resultater er vigtige for dig.
Ubalance:
Du føler dig ofte handlingslammet, og har problemer med at få projekter gjort færdige. Du knokler hårdt, men føler dig alligevel tit bagud med dine ting, og resultaterne udebliver ofte.

46/1: Lotusblomsten

Balance:
Du har altid held med karriere og penge. Du har et stort ønske om at have gode og kærlige relationer, både privat og forretningsmæssigt. Succes opnås lettere ved at samarbejde med andre, i stedet for at gøre alt alene. Du har et stort fokus på dit kærlighedsliv, og er god til at åbne dit hjerte for andre mennesker.
Ubalance:
Karriere, forretninger og økonomi går ikke altid som du ønsker det. Du mangler nærende partnerskaber, og føler dig tit ensom. Dit hjerte er lukket og du har et ubalanceret intimt liv.

47/2: Usikkerhedstallet

Ubalance:
Du tiltrækker personer som er upålidelige, og ofte ender med at bedrage dig, især i kærlighedslivet. Dette medfører meget sorg og smerte i livet. Du er blid og gør alt af et godt hjerte, men du er usikker på dig selv, og bliver derfor ofte udnyttet af andre.

48/3: Retrospektion

Ubalance:
Du er intelligent og reflektere over alt. Dit fokus er ofte bagudrettet, det vil sige at du er meget optaget af fortiden, og har svært ved at komme videre efter triste begivenheder. Du har modtand på alt der er nyt og ønsker ikke et omfattende socialt liv.

49/4: Eneboeren

Ubalance:
Du er lynende intelligent og har mange stærke holdninger. Ofte føler du dig anderledes eller misforstået af andre, og det kan betyde at du bedst kan lide at være alene. Du isolerer dig og bliver ensom.

50/5: Kommunikation

Balance:
Du er fantastisk til at kommunikerer og kan komme ud med dit budskab til mange mennesker. Du er stærk indenfor alt hvad der omhandler penge, handel og medier, både i ind og udland. Du har en heldig fremtid, både karrieremæssigt men også i kærlighedslivet. Du er altid i gang, og er god til grupper af mennesker.
Ubalance:
Hvis du driver forretning har du oftest svingende resultater, og problemer med penge. Du er ikke god til at formidle, og kommunikerer med andre. Og du er også uheldig i kærlighed.

51/6: Krigeren

Ubalance:
Du er stærk og kan næsten have krigeriske tendenser. Fjender har du mange af, og du kan ofte få brug for beskyttelse. Du har et behov for magt, og rykker hurtigt op ad rangstien uanset hvor du er beskæftiget

52/7: Ustyrlige omvæltninger

Ubalance:
Dit liv er præget af mange forandringer og ustyrlige omvæltninger, der pludseligt forstyrrer og ødelægger dine planer. Dette fører til gentagne skuffelser og fiaskoer i livet.

Denne fantastiske udregner er en gave til os alle fra skønne Electra Frost, som ikke længer beskæftiger sig som numerolog.

Vil du gerne vide mere og eller overvejer at skifte dit navn, så er du mere en velkommen til at kontakte mig. Du kan også læse mere om Numerologi her og om mig her Hvem er jeg ♥

VIL ELSKE HØRE FRA DIG

PERSONLIGLEDERSKAB

NUMEROLOGISKE ENERGIKORT

Sættet indeholder

64 intuitive talenergikort med kærlige og ærlige budskaber.

Guidebog med læsning af kortene og idéer til oplæg.

Pakket i en lækker lærredspose.

DAO levering hjem til dig eller til pakkeshop.

Læs mere om kortene her under ved at bruge pilene    >

Energi til dit liv

Intentionen med kortene er, at du skal have muligheden for at lære dig selv at navigere endnu bedre i verden som dig selv. Få en endnu dybere forståelse for hvor fantastisk dit potentiale er. Finde ud af hvor dine personlige styrker er, og hvilke temaer du skal arbejde med for at blive den bedste version af dig selv. Inderst inde ved vi hvad der skal til, men vi kan meget hurtig komme til at glemme det.

Hvorfor?

Med disse kort ønsker jeg at give dig muligheden for at bruge numerologien som et personlig værktøj til at tage lederskab i dit eget liv.

Numerologi handler om meget mere en navne, og er en ældgammel viden som går flere tusind år tilbage. Numerologi knytter universets planeter til tallene. Alle bogstaver er knyttet til tal. Og vi er knyttet til tal fordi vi har en særlig fødselsdato og i denne dato er der virkelig meget læring. 

Tager vi lederskab for os selv, er det meget nemmere og lystbetonet livsvej vi går i møde.  Kortene er spækket med kærlige remindere og har tilknyttet en bog der helt konkret giver tallenes (Solen, månen og planeternes) løsningsforslag.

 

Hvordan?

 

Du kan bruge kortene intuitivt eller følge de kort oplæg der forklares i bogen.

 

Kortene er skabt af mig med fantastisk hjælp fra brand designer Sasja Elise Kümler.

 

De er trykket og produceret i Danmark af miljøcertificerede materialer.

 

 

Pris

Pr sæt 329,-

Inkl forsendelse 375,- kr

 

Kortene er fortiden UDSOLGT, men skriv ved interesse i at købe dem.

En personligsession

Du har virkelig mange gaver givet i kraft af din fødselsdag og det elsker jeg at kaste lys på. Må jeg kaste lys på dig også?

70 min personligsession over telefon

Har du kortene i forvejen og ønsker du en tid for at kunne bruge dem endnu mere til din fordel som styrke og personlig boost, får du denne session til

700 kr

 

Jeg vil glæde mig til at snakke med dig 

Session med mig

Smallegade 10, 1. sal
3730 Nexø

eller over skype/telefon worldwide

Kontakt

Jeg træffes bedst via sms til +45 61718810

Du kan også skrive en mail til hej@malelo.dk

 

Sociale medier

Følg mig på Instagram og Facebook: