Kontakt og praktisk

Ønsker du at bestille tid eller komme i kontakt med mig, så skriv gerne en sms besked til +45 61718810 eller en email til hjerte@malelo.dk, så vender jeg hurtigst mulig tilbage til dig. Du er også velkommen til at bruge kontakt formularen.

Jeg tilbyder primært tider i min lille hule i Nexø og skype/telefon sessioner hvor en du er i verden. Vi aftaler tid og sted over mail eller telefon.

Har du en tid du bliver forhindret til?

I forhold til planlægning af min tid, skal afbud ske dagen inden din tid. Ellers tager jeg et gebyr på 350 kr. Har du tid til en skype session betales faktura på forhånd. Afbud meldes hurtigst mulig, og senest dagen inden, og ny tid aftales.

Jeg tager imod MobilePay, bankoverførsel eller kontant betaling.

Malelo Energiterapi adresse 

Smallegade 10, 1.sal, 3730 Nexø

Bornholm i mit hjerte

Session med mig

Smallegade 10, 1. sal
3730 Nexø

eller over skype/telefon worldwide

Kontakt

Jeg træffes bedst via min mail hjerte@malelo.dk

Du kan også skrive en besked til +45 61718810 eller forsøge ringe

Sociale medier

Følg mig på Instagram og Facebook: