Kontakt og praktisk

Ønsker du at bestille tid eller komme i kontakt med mig, så skriv gerne en sms besked til +45 61718810 eller en email til hej@malelo.dk, så vender jeg hurtigst mulig tilbage til dig. Du er også velkommen til at bruge kontaktformularen.

Jeg tilbyder primært tider i min lille hule i Nexø og skype/telefon sessioner hvor en du er i verden. Vi aftaler tid og sted over mail eller telefon.

Har du en tid du bliver forhindret til?

I forhold til planlægning af min tid, skal afbud ske dagen inden din tid. Ellers tager jeg et gebyr på 350 kr. Har du tid til en skype session betales faktura på forhånd. Afbud meldes hurtigst mulig, og senest dagen inden, og ny tid aftales.

Jeg laver selvfølgelig altid en faktura på de sessioner og på de produkter jeg sælger, har du betalt, men mangler en til dit regnskab, skriv en mail til hej@malelo.dk så sender jeg den til dig.

Betaling af navneskifte sessioner deler jeg gerne op i to rater, giv blot besked. 

Jeg tager imod MobilePay, bankoverførsel eller kontant betaling.

Malelo Energiterapi adresse 

Smallegade 10, 1.sal, 3730 Nexø

Bornholm i mit hjerte

Session med mig

Smallegade 10, 1. sal
3730 Nexø

eller over skype/telefon worldwide

 Kontakt

Jeg træffes bedst via min mail hej@malelo.dk

Du kan også skrive en besked til +45 61718810 eller forsøge ringe

 

Sociale medier

Følg mig på Instagram og Facebook: