Numerologi

Dybere forståelse for dig selv

Det skal ikke være en hemmelighed at jeg elsker numerologi.
Aller mest fordi det var her jeg fik den bedste hjælp da jeg selv var kronisk syg og fik vide jeg skulle tage medicin resten af mit liv.

Men også fordi det forklarer så meget omkring hvorfor vi er som vi er, så forskellige, og nogle af os på mange måder så ens, og hvorfor vi ofte spejler os i andres kvaliteter og sårbarhed.

Men hvad er numerologi, helt enkelt forklaret? Vi kommer ikke væk fra at vi her på jorden er afhængige af solen, for at her kan være liv. Den er der som en selvfølge for os. Og det er heller ikke tilfældig hvordan månen påvirker os alle sammen mere eller mindre. Det samme kan siges om alle planeterne i solsystemet som vi ikke dagligt tænker på. De påvirker os også.

Det er ikke alle der oplever at kende sig kaldet til noget særlig. Men det er en grund til at vi er her, og det livsformål som er ment for dig kan tydes ud fra når du kom til verden.
Den dag, måned og år vil kunne fortælle en hel masse om dig, bl.a dine styrker og svagheder om du tror på det eller ej.

1-10-19-28 står for Solen
2-11-20-29 står for Månen
3-12-21-30 står for Jupiter
4-13-22-31 står for Uranus
5-14-23- står for Merkur
6-15-24 står for Venus
7-16-25 står for Neptun
8-17-26 står for Saturn
9-18-27 står for Mars
14 står også for Mars
15 står også for Pluto

Tallene fortæller

Hvad de enkelte energier står for kommer jeg ikke ind på nu, men har du fx 1,10, 19 eller 28 med dig i kraft af din fødselsdag, så er det ekstra vigtig du er din egen lykkes smed. Hvad gør at du mærker en helt klar indre sol skinne, for så snart du skinner indenifra og ud så er du kraft af det lystårn for andre, og her bliver du magnetisk. Og forvalter du denne energi sammen med dine andre er det helt fantastisk hvordan du vil opleve at ting vil lykkes for dig. Det kræver daglig praksis og tillid til at uden at gå vejen, ingen succes. Øvelse giver succes.

Har du tallet 4, 13, 22 eller 31 med dig vil du typisk have en tendens til at se anderledes på ting. Føle dig forkert og Rasmus modsat, og som fra et andet sted måske. Her er det meget vigtig at du omvender forkerthedsfølelsen og ser gaverne i at se ting anderledes. Og at det at tænke ud af boksen er det der flytter os.

De navne du har med dig beskriver hvilken sti du betræder i dette liv, og det er dette vi kan ændre på, så stien bliver lettere og enda måske sjovere at betræde. Hver en bogstav har en energi og lægges disse sammen opstår en ny energi. Og her vil planeterne også spille ind og forklare om du har meget medvind eller modvind.
Hvis du er blevet nysgerrig på hvad en session kan betyde så kan jeg love dig du vil føle dig set. Og at det er ret så overvældende, men fedt at få erkendelser og at du vil få tips til hvordan du fremadrettet styrker dit flow og lykke parameter.

 

“Du finder ind til dine personlige genveje for flow og lethed.”

Det åndsproglige alfabet

Hvert bogstav har en talværdi, og dette tal har en vibration.
Disse vibrationer lægges sammen til en samlet energi.
1 = A I J Q Y Å
2 = B K R
3 = C G L S
4 = D M T
5 = E H N X
6 = U V W Æ
7 = O Z Ø
8 = F P

 

       

 

 

Dine navne

Hop over til vibrationsudregneren hvis du vil læse om energien bag dit navn. Det forklarer en lille del af det fulde billede. Så har du gode navne vibrationer betyder det ikke nødvendigvis at dit numeroskop står harmonisk. Det er mange udregninger at tage højde for. 

Og nej jeg har slet ikke den overbevisning at jeg synes alle skal skifte navn, det skal være et hjertekald og egen beslutning, som med alt. Synes du livet er skønt og uden for meget uro og bump er der jo heller ingen grund. Har du til gengæld mange bump og udfordringer, og måske med sygdom tæt på livet kan det være en kærlig løsning. Som kan give en masse mere livsglæde. Desværre holder frygten for hvad andre vil tænke vildt mange tilbage for at give numerologien en chance. Går du med en længsel efter at skifte, men bange for at være for alene med det, så er forløbet Navnehealing måske lige dig. Det er kommet til verden fordi jeg ser et behov for netop et forløb der tager dig kærligt i hånden omkring dit skift. Og hvor du får healing og samtaler undervejs.

 

VIL ELSKE HØRE FRA DIG

PERSONLIGLEDERSKAB

NUMEROLOGISKE ENERGIKORT

Sættet indeholder

64 intuitive talenergikort med kærlige og ærlige budskaber.

Guidebog med læsning af kortene og idéer til oplæg.

Pakket i en lækker lærredspose.

DAO levering hjem til dig eller til pakkeshop.

Læs mere om kortene her under ved at bruge pilene    >

Energi til dit liv

Intentionen med kortene er, at du skal have muligheden for at lære dig selv at navigere endnu bedre i verden som dig selv. Få en endnu dybere forståelse for hvor fantastisk dit potentiale er. Finde ud af hvor dine personlige styrker er, og hvilke temaer du skal arbejde med for at blive den bedste version af dig selv. Inderst inde ved vi hvad der skal til, men vi kan meget hurtig komme til at glemme det.

Hvorfor?

Med disse kort ønsker jeg at give dig muligheden for at bruge numerologien som et personlig værktøj til at tage lederskab i dit eget liv.

Numerologi handler om meget mere en navne, og er en ældgammel viden som går flere tusind år tilbage. Numerologi knytter universets planeter til tallene. Alle bogstaver er knyttet til tal. Og vi er knyttet til tal fordi vi har en særlig fødselsdato og i denne dato er der virkelig meget læring. 

Tager vi lederskab for os selv, er det meget nemmere og lystbetonet livsvej vi går i møde.  Kortene er spækket med kærlige remindere og har tilknyttet en bog der helt konkret giver tallenes (Solen, månen og planeternes) løsningsforslag.

 

Hvordan?

 

Du kan bruge kortene intuitivt eller følge de kort oplæg der forklares i bogen.

 

Kortene er skabt af mig med fantastisk hjælp fra brand designer Sasja Elise Kümler.

 

De er trykket og produceret i Danmark af miljøcertificerede materialer.

 

 

Pris

Pr sæt 329,-

Inkl forsendelse 375,- kr

 

Kortene er fortiden UDSOLGT, men skriv ved interesse i at købe dem.

En personligsession

Du har virkelig mange gaver givet i kraft af din fødselsdag og det elsker jeg at kaste lys på. Må jeg kaste lys på dig også?

70 min personligsession over telefon

Har du kortene i forvejen og ønsker du en tid for at kunne bruge dem endnu mere til din fordel som styrke og personlig boost, får du denne session til

700 kr

 

Jeg vil glæde mig til at snakke med dig 

Session med mig

Smallegade 10, 1. sal
3730 Nexø

eller over skype/telefon worldwide

Kontakt

Jeg træffes bedst via sms til +45 61718810

Du kan også skrive en mail til hej@malelo.dk

 

Sociale medier

Følg mig på Instagram og Facebook: