Her er jeg

Her kan du læse lidt om mig og min rejse hertil ♥

 

Ønsket og behovet for at hjælpe andre har altid ligget mit hjerte nært. Jeg ser livet som en gave, hvor det er meningen vi følger vores sjæls formål og får fyldt os selv med det der bringer os glæde. Noget som nærer os og får vores hjerte og celler til at logre, om ikke hele tiden, så i hvert fald gerne rigtig meget. Personlig har jeg ikke altid haft det sådan, og det er nok også derfor jeg laver det jeg laver nu. En meningsfuld rejse hertil. Det er en mening med alting, som regel forstår vi det først længe efter. Og min vej i dette vil jeg gerne komme nærmere ind på her.

Jeg knus elsker den alternative tilgang til hjælp af ubalancer og styrke i krop og sind. Min motivation for at lave dette arbejde finder jeg blandt andet via mit arbejde på hospital hvor jeg selv engang var patient.

 

Som 22-årig kunne jeg ofte ikke komme ud af sengen om morgenen på grund af smerter og det var langt fra rosenrødt at være mig. Jeg fik at vide det ikke kunne helbredes og jeg skulle tage medicin resten af livet. Men inderst inde vidste jeg der var en grund til min sygdom og jeg var åben for at ændre på det, kigge ind i hvad det drejede sig om.

Jeg opsøgte derfor selv flere alternative behandlere som alle har hjulpet med at min livs rejse blev meget lettere og givende.

 

Min uddannelses rejse

Reiki II 2020

Numerolog ved Alberte Toft 2017-2018

Holistisk energiterapeut ved Katrine Birk 2016-2017

Doula/ fødselshjælper ved Tina Wehlast 2012

Reiki  I 2008

Sekretær 2007-2010

Jeg har som de fleste være rigtig meget i oppe i hovedet og mere optaget af andres meninger en mine egne, og ikke rigtig taget ansvar for mig selv (og lyttet til den indre hviskende stemme).

Det har naturlig nok stoppet mit naturlige kropsflow og energi, som jo må være det vigtigste for at skabe glæde og trivsel i livet? For mig har det gjort en kæmpe og alt afgørende forskel at skru op for kærligheden og taknemmeligheden til mig selv og min krop, og stoppe med at sammenligne mig selv med andre, men indse at vi alle sammen er lige meget værd. Det havde jeg brug for hjælp til at finde ud af. Det er jeg så taknemlig for.

Jeg er ligeså taknemlig over er, at jeg nu kan give det videre og hjælpe andre. Jeg brænder så meget for at booste dit selvværd (mod), dit immunsystem (krop), din energi (power). 

 

I 2016 valgte jeg sammen med min bedre halvdel Paulie at flytte til Bornholm efter mange år i København, for at få mere ro, frihed og tid med vores 3 børn. Det har på alle måder været den bedste beslutning og givet os rigtig meget mening ♥

På mange måder har det været lidt som at komme hjem, jeg er opvokset i Norge og naturen har altid haft en stor betydning for mig. Her findes det hele, klipper, skov og havet der omslutter os. I Nexø har jeg min lille hule/klinik rum hvor jeg tilbyder personlige sessioner, behandlinger og sidder i forbindelse med telefon sessioner. Jeg tilbyder også talcirkler og foredrag om numerologi.

Kontakt mig endelig hvis du har spørgsmål, vil booke en tid eller har lyst til et eventuelt samarbejde. Jeg vil elske at lære dig at kende.

Kærlige hilsener Ida Malelo

Skriv gerne til mig

Session med mig

Smallegade 10, 1. sal
3730 Nexø

eller over skype/telefon worldwide

 Kontakt

Jeg træffes bedst via min mail hej@malelo.dk

Du kan også skrive en besked til +45 61718810 eller forsøge ringe

 

Sociale medier

Følg mig på Instagram og Facebook: