Her er jeg

Her kan du læse lidt om mig og min rejse hertil ♥

 

Ønsket og behovet for at hjælpe andre har altid ligget mit hjerte nært. Jeg ser livet som en gave, hvor det er meningen vi følger vores sjæls formål og får fyldt os selv med det der bringer os glæde. Noget som nærer os og får vores hjerte og celler til at logre, om ikke hele tiden, så i hvert fald gerne rigtig meget. Personlig har jeg ikke altid haft det sådan, og det er nok også derfor jeg laver det jeg laver nu. En meningsfuld rejse hertil. Det er en mening med alting, som regel forstår vi det først længe efter. Og min vej i dette vil jeg gerne komme nærmere ind på her.

Jeg knus elsker den alternative tilgang til hjælp af ubalancer og til at styrke krop og sind.

 

Engang var det mig der havde brug for hjælp. Som 22-årig kunne jeg ofte ikke komme ud af sengen på grund af smerter. Jeg fik at vide det ikke kunne helbredes og jeg skulle tage medicin resten af livet. Men inderst inde vidste jeg der var en grund til min sygdom og jeg var åben for at ændre på det, kigge ind i hvad det drejede sig om.

Jeg opsøgte derfor selv flere alternative behandlere som alle har hjulpet med at min livs rejse blev meget lettere og givende.

 

Min uddannelses rejse

Reiki II 2020

Numerolog ved Alberte Toft 2017-2018

Holistisk energiterapeut ved Katrine Birk 2016-2017

Doula/ fødselshjælper ved Tina Wehlast 2012

Reiki  I 2008

Sekretær 2007-2010

Som de fleste har jeg også haft en tendens til at være rigtig meget i oppe i hovedet og mere optaget af andres meninger en mine egne. Heller ikke rigtig taget ansvar for mig selv (og lyttet til den indre hviskende stemme).

Det har naturlig nok stoppet mit naturlige kropsflow og energi, som jo må være det vigtigste for at skabe glæde og trivsel i livet? For mig har det gjort en kæmpe og alt afgørende forskel at skru op for kærligheden og taknemmeligheden til mig selv og min krop, og stoppe med at sammenligne mig selv med andre, men indse at vi alle sammen er lige meget værd. Det havde jeg brug for hjælp til at finde ud af. Og den hjælp er jeg så taknemlig for.

Jeg er ligeså taknemlig over er, at jeg nu kan give det videre og hjælpe andre. Jeg brænder så meget for at booste dit selvværd (mod), dit immunsystem (krop), din energi (power). 

 

I 2016 valgte jeg sammen med min bedre halvdel Paulie at flytte til Bornholm efter mange år i København, for at få mere ro, frihed og tid med vores 3 børn. Det har på alle måder været den bedste beslutning og givet os rigtig meget mening ♥

På mange måder har det været lidt som at komme hjem, jeg er opvokset i Norge og naturen har altid haft en stor betydning for mig. Her findes det hele, klipper, skov og havet der omslutter os. I Nexø har jeg min lille hule/klinik rum hvor jeg tilbyder personlige sessioner, behandlinger og sidder i forbindelse med telefon sessioner. Jeg tilbyder også talcirkler og foredrag om numerologi.

Kontakt mig endelig hvis du har spørgsmål, vil booke en tid eller har lyst til et eventuelt samarbejde. Jeg vil elske at lære dig at kende.

Kærlige hilsener Ida Malelo

Vil elske høre fra dig

PERSONLIGLEDERSKAB

NUMEROLOGISKE ENERGIKORT

Sættet indeholder

64 intuitive talenergikort med kærlige og ærlige budskaber.

Guidebog med læsning af kortene og idéer til oplæg.

Pakket i en lækker lærredspose.

DAO levering hjem til dig eller til pakkeshop.

Læs mere om kortene her under ved at bruge pilene    >

Energi til dit liv

Intentionen med kortene er, at du skal have muligheden for at lære dig selv at navigere endnu bedre i verden som dig selv. Få en endnu dybere forståelse for hvor fantastisk dit potentiale er. Finde ud af hvor dine personlige styrker er, og hvilke temaer du skal arbejde med for at blive den bedste version af dig selv. Inderst inde ved vi hvad der skal til, men vi kan meget hurtig komme til at glemme det.

Hvorfor?

Med disse kort ønsker jeg at give dig muligheden for at bruge numerologien som et personlig værktøj til at tage lederskab i dit eget liv.

Numerologi handler om meget mere en navne, og er en ældgammel viden som går flere tusind år tilbage. Numerologi knytter universets planeter til tallene. Alle bogstaver er knyttet til tal. Og vi er knyttet til tal fordi vi har en særlig fødselsdato og i denne dato er der virkelig meget læring. 

Tager vi lederskab for os selv, er det meget nemmere og lystbetonet livsvej vi går i møde.  Kortene er spækket med kærlige remindere og har tilknyttet en bog der helt konkret giver tallenes (Solen, månen og planeternes) løsningsforslag.

 

Hvordan?

 

Du kan bruge kortene intuitivt eller følge de kort oplæg der forklares i bogen.

 

Kortene er skabt af mig med fantastisk hjælp fra brand designer Sasja Elise Kümler.

 

De er trykket og produceret i Danmark af miljøcertificerede materialer.

 

 

Pris

Pr sæt 329,-

Inkl forsendelse 375,- kr

 

Kortene er fortiden UDSOLGT, men skriv ved interesse i at købe dem.

En personligsession

Du har virkelig mange gaver givet i kraft af din fødselsdag og det elsker jeg at kaste lys på. Må jeg kaste lys på dig også?

70 min personligsession over telefon

Har du kortene i forvejen og ønsker du en tid for at kunne bruge dem endnu mere til din fordel som styrke og personlig boost, får du denne session til

700 kr

 

Jeg vil glæde mig til at snakke med dig 

Session med mig

Smallegade 10, 1. sal
3730 Nexø

eller over skype/telefon worldwide

Kontakt

Jeg træffes bedst via sms til +45 61718810

Du kan også skrive en mail til hej@malelo.dk

 

Sociale medier

Følg mig på Instagram og Facebook: