Her er jeg

Her kan du læse lidt om mig og min rejse hertil ♥

 

PERSONLIG

Jeg ser livet som en gave, det er meningen vi alle skal føle os godt tilpas her på jorden og gøre noget vi brænder for. Noget som nærer os og får vores hjerte og celler til at logre, om ikke hele tiden, så i hvert fald gerne rigtig meget. Personlig har jeg ikke altid haft det sådan, og det er nok også derfor jeg laver det jeg laver nu. En meningsfuld rejse hertil. Det er en mening med alting, som regel  forstår vi det først længe efter. Og min vej i dette vil jeg gerne komme nærmere ind på her. 

De fleste kender til, at være rigtig meget i oppe i hovedet og mere optaget af andres meninger en egne, og ikke rigtig tage ansvar for sig selv (og lytte til den indre stemme som hvisker, eller råber ret højt?).

Det stopper vores naturlige kropsflow og energi, som jo må være det vigtigste for at skabe glæde og trivsel i livet? For mig har det gjort en kæmpe og alt afgørende forskel at skru op for kærligheden og taknemmeligheden til mig selv og min krop. 

 

Og stoppe med at sammenligne mig selv med andre, men indse at vi alle sammen er lige meget værd.

Måske kender du dig igen i mig, måske har vi mødtes før?

Jeg har altid fået at vide at jeg levet før, det tænker jeg også selv, men lige nu er jeg her og jeg hedder Ida Malelo og er født i Oslo, det fantastiske år 1983.

MOR 

Jeg er så heldig at være mor til tre vidunderlige troldebørn som jeg selvfølgelig forguder højt, med min bedre halvdel Paulie.

Vi bor i Nexø efter mange år i København og vi flyttede til Bornholm for at få mere ro og frihed til at følge vore hjerter mere, ohhh yes its feels soo good ♥

“Jeg brænder så meget for at booste dit mod, din fine energi og dit kropsflow.”

MINE UDDANNELSER
Jeg er uddannet holistisk energiterapeut ved vidunderlige Katrine Birk i 2017. Det var på mange måder som at virkelig komme ind til kernen af mig.
Reiki uddannet i 2008 og 2018.
Doula uddannelsen tok jeg tilbage i 2012-2013 hos dejlige Tina Wehlast.
Sommeren 2018 blev jeg Certificeret Numerolog hos skønne Alberthe Toft. Det har været et hjertekald i mange år. Og det er med største taknemlighed at jeg må erkende at jeg har den vildeste værktøjkasse.
Jeg elsker jeg nu kan kombinere de ting jeg kan i min lille hule/klinik rum som er et af mine yndlingssteder og at jeg kan tilbyde telefon sessioner fra hvor en vi er. Samt online forløb, workshops og foredrag. Sig endelig til hvis du vil booke mig til en aften eller som medunderviser til noget online. 
 
Jeg har en sekretær uddannelse og en lang baggrund fra service branchen for dem der måske er nysgerrige på min mere traditionelle rejse. Ja ønsket om at hjælpe andre har altid ligget mit hjerte nært. Det jeg skal huske er at fylde min egen beholder først, så kommer det faktisk af sig selv at jeg har overskud til andre. 
 
 
VAR SYG
Jeg knus elsker den alternative tilgang til hjælp af ubalancer og styrke i krop og sind, da jeg gang på gang har set hvordan det rykker mine klienter til et mere balanceret og rart liv.

Det er også her jeg har fået mest hjælp da jeg selv var nede på bunden. Jeg har altid følt mig lidt anderledes og at jeg skulle leve op til så meget og jeg har i mange år levet på andres præmisser. Det endte med at jeg blev rigtig syg.

Tilbage i 2005 kunne jeg ofte ikke komme ud af sengen om morgenen på grund af smerter og med en chefstilling og en alder af 22 år, var det langt fra rosenrødt at være mig. Men jeg vidste det var en grund til min sygdom og jeg vidste det ikke ville vare livet ud og jeg var åben for at ændre på det, kigge ind i hvad det drejede sig om, ind i det mørke og jeg opsøgte derfor selv flere alternative behandlere som alle sørgede for at min livs rejse blev meget lettere og sjov. Det er jeg så taknemlig for.

Noget jeg er ligeså taknemlig over er, at jeg nu kan give det videre, hjælpe andre. Jeg brænder så meget for at booste dit selvværd (mod), dit immunsystem (krop), din energi (power). 

Kærlige hilsener Ida Malelo

Skriv gerne til mig

Session med mig

Smallegade 10, 1. sal
3730 Nexø

eller over skype/telefon worldwide

 Kontakt

Jeg træffes bedst via min mail hej@malelo.dk

Du kan også skrive en besked til +45 61718810 eller forsøge ringe

 

Sociale medier

Følg mig på Instagram og Facebook: