Denne skal du vælge hvis du ønsker jeg finder frem det bedste til dig, så dit kommende navn støtter og løfter dig aller bedst. Foregår først og fremmest over mail, men hvis du ikke allerede har haft en telefonisk session med mig, finder vi plads til det.

Du skriver ned ønsker omkring hvad du gerne ser dine navne støtte dig i.

Jeg finder de bedste årstalsrækker, numeroskop (inkl gode undernumerokoper) og navne og sender til dig.

Jeg synes det er utrolig vigtig at finde frem til noget du føler passer til dig, både energibetydningen og selve navnene. Det kan nogen gange være godt at bruge lidt tid på at mærke efter. Du vil om muligheder ligger, kunne vælge forskellige navne, men det er ikke en selvfølge da det med hensyn til undernumeroskoper ikke altid er mulig.

Prisen for dette 3750,-kr inkl moms (betales evt i to rater)

Er dette for dig, send mig enten en mail på hej@malelo.dk eller en sms +45 61718810, så aftaler vi nærmere. Du er selvfølgelig også velkommen til at bruge kontakt formularen her under.

Kærligste hilsener herfra 

 

VIL ELSKE HØRE FRA DIG

Session med mig

Smallegade 10, 1. sal
3730 Nexø

eller over skype/telefon worldwide

 Kontakt

Jeg træffes bedst via min mail hej@malelo.dk

Du kan også skrive en besked til +45 61718810 eller forsøge ringe

 

Sociale medier

Følg mig på Instagram og Facebook: