Denne skal du vælge hvis du ønsker jeg finder frem det bedste til dig, så dit kommende navn støtter og løfter dig aller bedst. Foregår først og fremmest over mail, men hvis du ikke allerede har haft en telefonisk session med mig, finder vi plads til det.

Du skriver ned ønsker omkring hvad du gerne ser dine navne støtte dig i.

Jeg finder de bedste årstalsrækker, numeroskop (inkl gode undernumerokoper) og navne og sender til dig.

Jeg synes det er utrolig vigtig at finde frem til noget du føler passer til dig, både energibetydningen og selve navnene. Det kan nogen gange være godt at bruge lidt tid på at mærke efter. Du vil om muligheder ligger, kunne vælge forskellige navne, men det er ikke en selvfølge da det med hensyn til undernumeroskoper ikke altid er mulig.

Prisen for dette 7000,-kr inkl moms (betales evt i to rater)

Er dette for dig, send mig enten en mail på hej@malelo.dk eller en sms +45 61718810, så aftaler vi nærmere. Du er selvfølgelig også velkommen til at bruge kontakt formularen her under.

Kærligste hilsener herfra 

 

VIL ELSKE HØRE FRA DIG

PERSONLIGLEDERSKAB

NUMEROLOGISKE ENERGIKORT

Sættet indeholder

64 intuitive talenergikort med kærlige og ærlige budskaber.

Guidebog med læsning af kortene og idéer til oplæg.

Pakket i en lækker lærredspose.

DAO levering hjem til dig eller til pakkeshop.

Læs mere om kortene her under ved at bruge pilene    >

Energi til dit liv

Intentionen med kortene er, at du skal have muligheden for at lære dig selv at navigere endnu bedre i verden som dig selv. Få en endnu dybere forståelse for hvor fantastisk dit potentiale er. Finde ud af hvor dine personlige styrker er, og hvilke temaer du skal arbejde med for at blive den bedste version af dig selv. Inderst inde ved vi hvad der skal til, men vi kan meget hurtig komme til at glemme det.

Hvorfor?

Med disse kort ønsker jeg at give dig muligheden for at bruge numerologien som et personlig værktøj til at tage lederskab i dit eget liv.

Numerologi handler om meget mere en navne, og er en ældgammel viden som går flere tusind år tilbage. Numerologi knytter universets planeter til tallene. Alle bogstaver er knyttet til tal. Og vi er knyttet til tal fordi vi har en særlig fødselsdato og i denne dato er der virkelig meget læring. 

Tager vi lederskab for os selv, er det meget nemmere og lystbetonet livsvej vi går i møde.  Kortene er spækket med kærlige remindere og har tilknyttet en bog der helt konkret giver tallenes (Solen, månen og planeternes) løsningsforslag.

 

Hvordan?

 

Du kan bruge kortene intuitivt eller følge de kort oplæg der forklares i bogen.

 

Kortene er skabt af mig med fantastisk hjælp fra brand designer Sasja Elise Kümler.

 

De er trykket og produceret i Danmark af miljøcertificerede materialer.

 

 

Pris

Pr sæt 329,-

Inkl forsendelse 375,- kr

 

Kortene er fortiden UDSOLGT, men skriv ved interesse i at købe dem.

En personligsession

Du har virkelig mange gaver givet i kraft af din fødselsdag og det elsker jeg at kaste lys på. Må jeg kaste lys på dig også?

70 min personligsession over telefon

Har du kortene i forvejen og ønsker du en tid for at kunne bruge dem endnu mere til din fordel som styrke og personlig boost, får du denne session til

700 kr

 

Jeg vil glæde mig til at snakke med dig 

Session med mig

Smallegade 10, 1. sal
3730 Nexø

eller over skype/telefon worldwide

Kontakt

Jeg træffes bedst via sms til +45 61718810

Du kan også skrive en mail til hej@malelo.dk

 

Sociale medier

Følg mig på Instagram og Facebook: