Denne skal du vælge hvis du ønsker jeg finder frem det bedste til dig, så dit kommende navn støtter og løfter dig aller bedst. Foregår over mail. Du skriver ned ønsker omkring hvad du gerne ser dine navne støtte dig i. Jeg finder de bedste årstalsrækker, numeroskop (inkl gode undernumerokoper) og navne og sender til dig. Du vil om muligheder ligger, kunne vælge forskellige navne, men det er ikke en selvfølge. Da det med hensyn til undernumeroskoper ikke altid er mulig.

Denne ydelse koster 2500,-kr inkl moms hos mig, den kræver flere timers fordybelse. 

Send mig enten en mail på hej@malelo.dk eller en sms +45 61718810, så aftaler vi nærmere hvis dette er for dig? Du er selvfølgelig også velkommen til at bruge kontakt formularen her under.

Kærligste hilsener fra mig

 

VIL ELSKE HØRE FRA DIG

Session med mig

Smallegade 10, 1. sal
3730 Nexø

eller over skype/telefon worldwide

 Kontakt

Jeg træffes bedst via min mail hej@malelo.dk

Du kan også skrive en besked til +45 61718810 eller forsøge ringe

 

Sociale medier

Følg mig på Instagram og Facebook: