Navnelykkesession – den fulde pakke  

Denne skal du vælge hvis du ønsker at kende mere til hvorfor du har det som du har det og hvad du kan gøre fremadrettet så du får udfoldet dig som den person du jo er. Jeg finder frem til de årstalsrækker og numeroskop, så dit kommende navn støtter og løfter dig aller bedst. Denne mulighed foregår 2 timer over skype/video samtale eller 1:1 møde hvor vi mødes hos mig eller på en café. Hvor jeg først og fremmest fortæller hvad jeg kan sige om dine energier og hvordan du forvalter de bedst. Med fokus på dig og dit livsformål, hvad du har af ønsker og også lidt omkring processen, så du føler dig rustet og klar til et navneskiftet, som kræver mod og styrke, og en masse tillid og tålmodighed. Efterfølgende vil vi forsætte over mail, jeg vil fortælle dig hvad for overvejelser jeg har gjort i valg af numeroskop og tager om mulig højde for dine navne ønsker hvis det ikke betyder at jeg skal gå på kompromis med det jeg ved. Denne ydelse kræver ret mange timers fordybelse, så jeg lander på det aller bedste til dig.

Indeholder ca 2 timer 1:1 session hos mig, på en café ellers over video samtale. Jeg finder dine kommende navne og de bedste årstalsrækker (som er lige vigtige som numeroskopet) I dine navne (Numeroskopet) er det taget højde for gode undernumeroskoper. Med denne session medfølger også opfølgende 1:1 snak halvt år efter dit skift. Denne ydelse koster 3150,- inkl moms. Fra 1.oktober 3700 kr

Er dette for dig så skriv via kontakt formular  eller til min mail  hej@malelo.dk / sms +45 61718810 så aftaler vi nærmere.

Kærligste hilsener fra mig

VIL ELSKE HØRE FRA DIG

Session med mig

Smallegade 10, 1. sal
3730 Nexø

eller over skype/telefon worldwide

 Kontakt

Jeg træffes bedst via min mail hej@malelo.dk

Du kan også skrive en besked til +45 61718810 eller forsøge ringe

 

Sociale medier

Følg mig på Instagram og Facebook: