Din navnehealingsrejse, er til dig der ønsker den fulde navneskifte pakke hvor jeg er til rådighed for dig så længe du ønsker

Det er et 1:1 forløb for dig der ønsker

  • Fuld støtte 
  • Sparring undervejs 
  • Healing omkring dit navneskift
  • En at dele det svære og det sjove med 
  • Ønsker at stå mere tryg i dig selv i den proces et navneskifte er.

Jeg hjælper dig med at finde de navne der passer til dig og dine ønsker.

Jeg er til rådighed for sparring i perioden både optil og efter selve navneskiftet.

1:1 samtaler og givende healinger, som støtter dig i din proces.

Dette er et 6 måneders forløb hvor du altid kan tillægge en måned hvis du vil.

For mange er perioden op til og lige efter navneskifte en rigtig ensom og hård periode. Det synes jeg det er vigtig at italesætte. Selve udrenselsprocessen går i gang så snart du beslutter dig for at skifte og den periode kan derfor trække i langdrag alt efter om du tager handling på at kontakte en numerolog eller om det ligger en mere gunstig og god periode for dit navneskift (det regner din numerolog ud). Jeg har hørt fra så mange at de har følt sig meget alene og savnet en at tale med om alt det der fylder. 

For mig er det min fornemste opgave både at finde de mest støttende navne energier, de mest opløftende årstalsrækker og rigtig gode undernumeroskoper. Også vil jeg som en selvfølge snakke med dig omkring de energier du har med dig, som du ikke kan løbe fra, dine fødselsenergier.

Jeg hjælper dig med alt fra praktiske til mere sårbare spørgsmål du måtte have og vil tilrettelægge både samtalerne og healingerne så de matcher dig.  

 

Du får:

1:1 samtaler med mig hvor jeg er til rådighed og opløftende støtte hver 14. dag (og  evt. hvis det opstår noget indimellem) 

Det vil være tema for hver af vore samtaler og konkrete øvelser/opgaver fra gang til gang.

Du modtager 2 Healinger pr måned.

Jeg sender en pakke hjem til dig med gode sager, bl.a Personliglederskab energikortene og andre goodies.

 

Er dette noget for dig vil jeg rigtig gerne høre fra dig. Det er vigtig for mig at både du og jeg oplever et 100% match, så hverken du eller jeg er usikre på hvorvidt jeg er den rette til at hjælpe dig gennem den for de fleste sværeste periode omkring et navneskift. 

Skriv til mig på hej@malelo.dk eller brug kontakt formularen hvis du ønsker en afklarende samtale. Den er helt uforpligtende og jeg vil starte med at sende dig nogle spørgsmål.

 

Jeg ønsker dig den dejligste dag og alt det bedste

Kærligste hilsener Ida 

 

  

 

 hej@malelo.dk / sms +45 61718810 

Kærligste hilsener herfra

VIL ELSKE HØRE FRA DIG

Session med mig

Smallegade 10, 1. sal
3730 Nexø

eller over skype/telefon worldwide

 Kontakt

Jeg træffes bedst via min mail hej@malelo.dk

Du kan også skrive en besked til +45 61718810 eller forsøge ringe

 

Sociale medier

Følg mig på Instagram og Facebook: