Din navnehealingsrejse

Din navnehealingsrejse, er til dig der ønsker den fulde navneskifte pakke hvor jeg er til rådighed for dig så længe du ønsker. Når du vælger at skifte navn, anbefaler jeg virkelig at du har en ved din side til at dele med når det går godt, ligesåvel som når det er svært. En som støtter og hepper på dig. Mangler du en som du kan regne med er der for dig, vil jeg rigtig gerne, og da er det dette navneskifte forløb jeg vil anbefale dig:

 

Det er et 1:1 forløb for dig der ønsker

  • Fuld støtte
  • Sparring undervejs
  • Healing omkring dit navneskift 
  • En at dele det svære og det sjove med 
  • Ønsker at stå mere tryg i dig selv i den proces et navneskifte er.

Jeg hjælper dig med at finde de navne der passer til dig og dine ønsker.

Jeg er til rådighed for sparring i perioden både optil og efter selve navneskiftet.

1:1 samtaler og givende healinger, som støtter dig i din proces.

Dette er et 6 måneders forløb hvor du altid kan tillægge en eller flere måneder hvis du vil. 

For mange kan perioden op til og lige efter navneskifte være ensom og hård. Det synes jeg det er vigtig at italesætte. Selve udrenselsprocessen går i gang så snart du beslutter dig for at skifte og den periode kan derfor trække i langdrag alt efter om du tager handling på at kontakte en numerolog eller om det ligger en mere gunstig og god periode for dit navneskift (det regner din numerolog ud). Jeg har hørt fra så mange at de har følt sig meget alene og savnet en at tale med om alt det der fylder i den proces det er.

For mig er det min fornemste opgave både at finde de mest støttende navneenergier, de mest opløftende årstalsrækker og rigtig gode numeroskoper og undernumeroskoper både i det kaldæiske, det indiske, det gematriske og i bogstav systemet. At bruge de 4 systemer sammen er noget jeg har lært i 2023 og det er hvad jeg kalder en gave kunne give videre. Det vil være mulighed for at bevare det navn du aller helst vil beholde.

Jeg vil som en selvfølge snakke med dig omkring de energier du har med dig, som du ikke kan løbe fra, dine fødselsenergier. Her ligger det gaver, som dine navne rigtig gerne må støtte op om så du kan leve endnu mere som den du er her for at være.

Jeg hjælper dig med alt fra praktiske til mere sårbare spørgsmål og tanker du måtte have og jeg vil tilrettelægge både samtalerne og healingerne så de matcher dig.

 

Du får:

1:1 samtaler med mig hvor jeg er til rådighed og opløftende støtte hver 14. dag (og  evt. hvis det opstår noget indimellem)

Det vil være tema for hver af vore samtaler og konkrete øvelser/opgaver fra gang til gang.

Du modtager 2 fjern healinger pr måned. 

Hvis ovenstående er noget for dig vil jeg rigtig gerne høre fra dig. Det er vigtig for mig at både du og jeg oplever et 100% match, så hverken du eller jeg er usikre på hvorvidt jeg er den rette til at hjælpe dig gennem den for de fleste sværeste periode omkring et navneskift.

Skriv til mig på hej@malelo.dk eller brug kontakt formularen hvis du ønsker en afklarende samtale. Den er helt uforpligtende og jeg vil starte med at sende dig nogle spørgsmål.

 

Jeg ønsker dig den dejligste dag og alt det bedste

Kærligste hilsener Idalinn 

 

  

 hej@malelo.dk / sms +45 61718810 

Kærligste hilsener herfra

VIL ELSKE HØRE FRA DIG

PERSONLIGLEDERSKAB

NUMEROLOGISKE ENERGIKORT

Sættet indeholder

64 intuitive talenergikort med kærlige og ærlige budskaber.

Guidebog med læsning af kortene og idéer til oplæg.

Pakket i en lækker lærredspose.

DAO levering hjem til dig eller til pakkeshop.

Læs mere om kortene her under ved at bruge pilene    >

Energi til dit liv

Intentionen med kortene er, at du skal have muligheden for at lære dig selv at navigere endnu bedre i verden som dig selv. Få en endnu dybere forståelse for hvor fantastisk dit potentiale er. Finde ud af hvor dine personlige styrker er, og hvilke temaer du skal arbejde med for at blive den bedste version af dig selv. Inderst inde ved vi hvad der skal til, men vi kan meget hurtig komme til at glemme det.

Hvorfor?

Med disse kort ønsker jeg at give dig muligheden for at bruge numerologien som et personlig værktøj til at tage lederskab i dit eget liv.

Numerologi handler om meget mere en navne, og er en ældgammel viden som går flere tusind år tilbage. Numerologi knytter universets planeter til tallene. Alle bogstaver er knyttet til tal. Og vi er knyttet til tal fordi vi har en særlig fødselsdato og i denne dato er der virkelig meget læring. 

Tager vi lederskab for os selv, er det meget nemmere og lystbetonet livsvej vi går i møde.  Kortene er spækket med kærlige remindere og har tilknyttet en bog der helt konkret giver tallenes (Solen, månen og planeternes) løsningsforslag.

 

Hvordan?

 

Du kan bruge kortene intuitivt eller følge de kort oplæg der forklares i bogen.

 

Kortene er skabt af mig med fantastisk hjælp fra brand designer Sasja Elise Kümler.

 

De er trykket og produceret i Danmark af miljøcertificerede materialer.

 

 

Pris

Pr sæt 329,-

Inkl forsendelse 375,- kr

 

Kortene er fortiden UDSOLGT, men skriv ved interesse i at købe dem.

En personligsession

Du har virkelig mange gaver givet i kraft af din fødselsdag og det elsker jeg at kaste lys på. Må jeg kaste lys på dig også?

70 min personligsession over telefon

Har du kortene i forvejen og ønsker du en tid for at kunne bruge dem endnu mere til din fordel som styrke og personlig boost, får du denne session til

700 kr

 

Jeg vil glæde mig til at snakke med dig 

Session med mig

Smallegade 10, 1. sal
3730 Nexø

eller over skype/telefon worldwide

Kontakt

Jeg træffes bedst via sms til +45 61718810

Du kan også skrive en mail til hej@malelo.dk

 

Sociale medier

Følg mig på Instagram og Facebook: