Din personlige dagsenergi kalender

Værktøj til indsigt

Dette er kalenderen til dig der 

♥ Er optaget af energier

♥ Ønsker at blive klogere på energierne og lære dem bedre at kende

♥ Ønsker bedre forståelse for dig selv og andre

♥ Især til dig der er sensitiv og glad for at planlægge

♥ Ønsker opleve mere accept over hvad dagen kan emme af

♥ Ønsker mindre kaos i din hverdag

♥ Mindes om kærlige handlinger

♥ Mindes om at passe på dig selv og din egen energi

Kalenderen er født ud af ønsket om at skabe en hverdag med større forståelse for hvorfor vores energi, følelser og handlekraft er forskellige fra dag til dag.

Når vi kender vores personlige dagsenergier får vi pludselig et kraftfuldt redskab til at navigere i vores interaktion med andre mennesker, og på den måde kan vi fx styre udenom unødvendige diskussioner og misforståelser. Og enda lettere tage beslutninger som er til bedste for os.

Læs mere uddybende om kalenderen her 

For hver dag har jeg skrevet en lille kort tekst som beskriver i korte træk hvad dagen kan komme til at emme af. Og da de fleste af os (desværre) lever i en ret presset og stresset hverdag har jeg prioriteret at gøre det kort og enkelt, samt holdt fokus på hvad energien allerhelst vil have en til. Den er lavet den så lille som mulig og i printvenlig størrelse. Jo mere vi er med energien og dennes løsning jo mere flow og lethed vil vi opleve.

Den samme A4 kan du have hængende til du kender dine dagsenergier i hovedet. Og ønsker du at læse mere om den enkelte energi/vibration, så kan du slå op og læse mere. Det er meget at læse om de forskellige vibrationer, den der står i parentes efter datoen. 

Jeg knus elsker min kalender.. den giver så meget mening for mig.. af hjertet tusind tusind tak.
Den gør virkelig at jeg kan planlægge mig ud af nogle ting. Så jeg undgår lige så meget kaos i vores hverdag.
                                                                                                                                May, 33 år
Her er hvad andre har givet af tilbagemeldinger på kalenderen

Du kan vælge mellem to forskellige design. Planeter eller kunst maleri af kunstner Alena Wils

  Design: Maleri af Alena Wills


      Design: Planeter 

Udregningen laves til dig personlig. Dvs at det vil være sandsynligt at din venindes kalender vil ligne din, men at energierne står på andre datoer. Det kan selvfølgelig ske at man er så synkrone at man har samme regnestykke. Eksempelvis har jeg og mine to døtre den samme.

Min intention og ønske med denne kalender og at den kan hjælpe med mere selvforståelse og accept og kan give dig ro, mod og handling til at gøre det du brænder for her på jorden.

Pris og bestilling

450 kr for 1

Bestiller du flere, 350 kr pr. 

(Alle beløb er inkl. moms)

  • Den bestilles ved at udfylde her under. Fulde registrerede navn, din email, fødselsdato, samt hvilket Design du ønsker: planeter eller maleri. Ønsker du bestille flere, gå ind via linket igen, (så den nulstiller), og brug samme email adresse.
  • Overfør beløb via mobilepay 61718810 eller til konto 2112 8976638812. Bemærk med dit navn og DK. Så snart jeg modtager betaling går det højst 2-4 hverdage og du vil modtage kalenderen via din email på en pdf. Hurra ♥

 

Har du spørgsmål skriv endelig til mig ♥

En masse glæde og kærlighed din vej ♥

Ida Malelo