Mere om kalenderen

Værktøj til indsigt

Når vi kender vores personlige dagsenergier får vi pludselig et kraftfuldt redskab til at navigere i vores interaktion med andre mennesker, og på den måde kan vi fx styre udenom unødvendige diskussioner og misforståelser. Og enda lettere tage beslutninger som er til bedste for os.

Der er dage i måneden, hvor jeg har tendens til at mærke ekstra på følelsen skyld og skam over mine behov. På de samme dage er min mands dagsenergi powerfuld, handlingsorienteret og han har let ved at se de ting der kunne være bedre. De to energier på samme dag har tidligere skabt sammenstød og dårlig stemning. I dag hvor kender vi hinandens dagstemaer, har vi en større overbærenhed og færre konflikter.

Kalenderen hænger i vores køkken, og er for os en enkel og smuk reminder om hvad vi hver især har behov for og hvad vi har med os lige præcis den dag.

Evigheds energikalender

Den er lavet så den kan bruges igen og igen måned efter måned. Det vil sige så længe du ikke skifter navn, for så vil det være ret sandsynlig at regnestykket bliver et andet og det vil se lidt anderledes ud. Ideen er at du printer den ud og har den hængende så du helt enkelt kan læse dagens budskab ud fra dagens dato.   

Den samme A4 kan du have hængende til du kender dine dagsenergier i hovedet. Og ønsker du at læse mere om den enkelte energi/vibration, så kan du slå op på tallet på nettet og læse mere. Det er meget at læse om de forskellige vibrationer, den der står i parentes efter datoen. 

Udregningen laves til dig personlig. Dvs at det vil være sandsynligt at din venindes kalender vil ligne din, men at energierne står på andre datoer. Det kan selvfølgelig ske at man er så synkrone at man har samme regnestykke. Eksempelvis har jeg og mine to døtre den samme.

Kalenderen er lavet som et navigations værktøj, så du kan planlægge begivenheder, arbejde etc., eller bagudrettet og forstå hvorfor dagen bar præg af… Du vil se at energiernes tema er det samme for hver 9’ende dag med lidt forskellig tvist. Hvordan du anvender den er jo helt op til dig selv, men jeg har netop lavet den så du, har mulighed for at inspireres og kende lidt på stemningen af hvad dagen typisk vil emme af.

Det er dage som du kraftigere vil genkende tema til, fordi du selv har energien med dig i din essens. Det betyder i din fødselsdato. Vi har alle optil 15 energier med os vi ikke kan løbe fra, altså den dag vi blev født. De vil du genkende dig selv i på godt og ondt og derfor kan nogle dage føles ekstra krævende, det er hvert fald min oplevelse. Det er fordi dine energier så gerne vil lære dig noget. Med alle energierne/planeterne findes løsninger, som egentlig ikke er så komplicerede, men som vi finder udfordrende, fordi vi skal lære det og gerne så godt at vi kan lære det videre. Kender vi ikke energiens udfordrende sider, kan vi ikke si vi kender energien hele vejen rundt.

Selve kalenderen

Kalenderen findes med to forskellige baggrunde. De ses her: 

  Design: Maleri af Alena Wills

 


      Design: Planeter 

For hver dag har jeg skrevet en lille kort tekst som beskriver i korte træk hvad dagen kan komme til at emme af. Og da de fleste af os (desværre) lever i en ret presset og stresset hverdag har jeg prioriteret at gøre det kort og enkelt, samt holdt fokus på hvad energien aller helst vil have en til. Den er lavet den så lille som mulig og i printvenlig størrelse. Jo mere vi er med energien og dennes løsning jo mere flow og lethed vil vi opleve.

Her er nogle af de tilbagemeldinger jeg har modtaget på kalenderen.

Min intention og ønske med denne kalender er at den kan hjælpe med mere selvforståelse og accept og kan give dig ro, mod og handling til at gøre det du brænder for her på jorden.

Pris og bestilling

Den koster 450 kr for 1

Bestiller du flere koster de 350 kr pr.

(Alle beløb er inkl. moms)

  • Den bestilles ved at udfylde her under. Fulde registrerede navn, din email, fødselsdato, samt hvilket Design du ønsker: planeter eller maleri. Ønsker du bestille flere, gå ind via linket igen, (så den nulstiller), og brug samme email adresse.
  • Overfør beløb via mobilpay 61718810 eller til konto 2112 8976638812. Bemærk med dit navn og pdk. Så snart jeg modtager betaling går det høyst 2-4 hverdage og du vil modtage kalenderen via din email på en pdf. Hurra ♥

 

Har du spørgsmål skriv endelig til mig ♥

En masse glæde og kærlighed din vej ♥

Ida Malelo