Numerologi

Numerologiske essens sessioner

Bliv klogere på dig selv og dit guld

En Din essens genvej handler om dig og din fødselsdato

Din essens = det du er og som du ikke kan løbe fra at du har med dig. Måske har du tendens til at gøre nogle ting som din essens dybest set ikke bryder sig om. Og da får du oplevelsen af at blive sat på prøve og udfordret, så du kan få øjnene op for at det findes en anden løsning. Du kan ikke ændre din fødselsdato, det er en dybere mening med at det er akkurat den dag du blev født. Og det er utrolig meget hjælp at hente i den dato. Om du er nysgerrig på dig selv og hvad dine energier fortæller og gerne vil vide hvad de have dig til at udfolde i dit liv. Det er også til dig der gerne ser dig selv mere stærk i kraft af dig selv, altså indefra. Hvad du har med dig i bagagen, men ikke rigtig erkender måske, styrke til dit selvværd. Hvordan du har det i relationer til andre og dybest set dig selv. Det findes løsninger som er mere simple en du våger tro. Jeg deler det jeg kan se det er vigtig du har fokus på, og hvad der skal skrues op og ned på, for at livet vil føles mere flow beriget og let. Energiterapien (som beskrevet her) vil smukt støtte op om din krop og skabe mere og bedre balance i den. Det er uundgåelig at ikke have ubalancer, spørgsmålet er bare hvor langt vi lader dem drive os hen.  

Her bud på forskellige sessioner du kan vælge. De foregår over telefon/videosamtale, på café, ude i det fri eller i min klinik.

Walk and talk

Vi mødes aftalt sted, på Bornholm (1:1 sessioner København) Samtalen vil ha fokus på dig og hvad jeg kan se ligger af guld i din fødselsdato. Det er som regel her vi kan finde ind til hvorfor vi har udfordringer, bliver syge, deprimerede etc. og hvad der skal til for at komme videre. Inden vi mødes skal jeg bruge din fødselsdato og registrerede navne. Det er med fuld respekt jeg møder dig og mit fokus vil være at give dig opløftende løsninger, så du kan få endnu mere glæde og mod til at gå vejen med de unikke bidrag netop du har i det her liv. Eller hvad en det kan være det er vigtig du gør så du kan blive rask fx.

I min klinik i Nexø eller på en cafe gælder det samme, vi aftaler tid og sted og møder op. Jeg vil glæde mig helt vildt til at løfte sløret for hvad dine energier fortæller. Og noget ved du allerede, men er måske kommet væk fra, har glemt og så er det meget mulig brug for at tage hånd om det så du kan komme mere i flow og møde mindre bump på vejen.

35 min 400,- kr

70 min 700,- kr

90 min 900,- kr 

120 min 1150,- kr 

Alle priser er inkl. moms 

Numerologi handler om meget mere en navne.

“Du finder ind til dine personlige genveje .”

Ønsker du at bestille en tid 

Skriv til mig her eller via min mail hjerte@malelo.dk. Jeg vil elske at hjælpe dig videre hvis det er et hjertekald.  

JEG VIL ELSKE AT HØRE FRA DIG

Besøg mig

Smallegade 10, 1.sal

3730 Nexø

Kontakt mig

Jeg træffes bedst via min mail hjerte@malelo.dk

Du kan også skrive en besked til +45 61718810 eller forsøge ringe (bedst mellem kl.9-10 eller kl.14-15)

Sociale medier

Følg mig på Instagram: malelo_energiterapi

facebook https://www.facebook.com/maleloenergiterapi/