lidt mere om

Lidt numerologisk info:

 • Hvem er jeg uddannet af og hvorfor: Jeg er uddannet af Alberthe Toft (2017/2018) fordi jeg i en årrække faktisk havde fulgt hendes spændende univers indenfor numerologien og var slet ikke i tvivl, om at det skulle være hende hvis jeg selv skulle tage uddannelsen. Jeg er så fascineret af hvad Alberthe ved og hvordan hun deler med os der er interesseret, ja for efter min mening er det guld at kende til numerologien.

 

 • Ja, det er rigtig at det virkelig ikke anbefales selv at finde navne og sætte sammen, da det kan have ret så fatale følger. Dermed ikke have sagt man ikke kan have ønsker selvfølgelig.

 

 • Nej, det er ikke tilfældigt at mange går fra hinanden efter at have taget hinandens navne i forbindelse med ægteskab, da vibrationerne ændrer os og hvordan vi møder verden og det vi går op i.

 

 • Du kan altid selv vælge hvad du vil kaldes, så hvis du vil forsætte at kaldes Louise Madsen eller Martin Hansen så er det jo helt op til dig, selvom det måske ikke længer er det navn du har registreret i folkeregisteret.

 

 • De navne vi har registeret fortæller hvilken sti vi betræder i dette liv, og her kan det være stien er meget langt væk fra vores livsformåls-vej, med uharmoniske vibrationer som vanskeliggør vores vej. Denne sti ændrer sig så snart vi skifter/fjerner navne.

 

 • Vil du have det bedste? Jeg vil kun give dig det bedste. Hvis du vil have et navn som støtter bedst op om dig, så skal du lade mig vælge dine navne, jeg vil aldrig vælge navne der ikke passer sammen, og fra de tilbagemeldinger jeg har fra folk jeg har valgt til indtil videre, så har de alle være rigtig positive.

 

 • Hvad er undernumeroskoper? De sidste mange år har det ikke været almindelig at bruge denne udregning. Men heldigvis ved vi nu at det har en rigtig stor betydning hvilke værdier vore sammenlagte konsonanter og vokaler har i vore navne, hver især og sammenlagt. Specielt i forhold til hvordan vi har det med os selv i det korte og lange løb, hvad vi bruger vores tid til, hvad vi tiltrækker, pengeflow med mere. Og hvordan andre ser os på kort og lang sigt. Mange der har skiftet navn, men ikke har opløftende undernumeroskoper oplever ikke samme flow og velbefindende som de der har. Eller hvis man ikke oplever det løft der burde komme med tiden efter navneskift, så kan det tyde på at ens undernumeroskop har tunge energier.

 

 • Ja, det betyder noget hvilken rækkefølge navnene har.

 

 • Karma i navne
  Navne og identitet. Har du nogle gange undret dig over hvorfor visse navne har en særlig status over sig eller nogle bliver bemærket som særlinge /bøller ved at bære visse navne. Det er ikke svært at udregne om et navn har god karma eller ej, og her tænker jeg ikke på selve energien af bogstaverne lagt sammen, men en udregning der viser flere energier, og om navnet er fyldt med kontraster eller om det blot er få eller ingen. Jeg vil selvfølgelig regne karma ud i de navne jeg vælger.

High five fra Ida Malelo (det er mit navn udadtil, men ikke mit registrerede).

PS: Har du spørgsmål, så hold dig endelig ikke tilbage.

Fedt du ville læse med så langt og vil du læse mere læs med her og tjek ud numerologiskforum.dk