Walk and talk København

Vi mødes aftalt sted, ved Søerne, Botanisk have eller Frederiksberg have. Og går en tur hvor samtalen vil ha fokus på dig og hvad jeg kan se ligger af guld i din fødselsdato. Det er som regel her vi kan finde ind til hvorfor vi har udfordringer, bliver syge, deprimerede etc. og hvad der skal til for at komme videre. Inden vi mødes skal jeg bruge din fødselsdato og registrerede navne. Det er med fuld respekt jeg møder dig og mit fokus vil være at give dig opløftende løsninger, så du kan få endnu mere glæde og mod til at gå vejen med de unikke bidrag netop du har i det her liv. Eller hvad en det kan være det er vigtig du gør så du kan blive rask fx. 

Min næste København tur er endnu ikke 100% planlagt

70 min 1250 kr

Café talk 

Vi mødes aftalt sted. På en café hvor vi kan sidde uforstyrret. Samtalen vil ha fokus på dig og hvad jeg kan se ligger af guld i din fødselsdato. Det er som regel her vi kan finde ind til hvorfor vi har udfordringer, bliver syge, deprimerede etc. og hvad der skal til for at komme videre. Inden vi mødes skal jeg bruge din fødselsdato og registrerede navne. Det er med fuld respekt jeg møder dig og mit fokus vil være at give dig opløftende løsninger, så du kan få endnu mere glæde og mod til at gå vejen med de unikke bidrag netop du har i det her liv. Eller hvad en det kan være det er vigtig du gør så du kan blive rask fx. 

70 min 1250 kr

Bestil en tid hvis du er interesseret i en investering i dig selv. 

Husk at jeg også tilbyder sessioner over telefon og skype. Så du kan sidde i din yndlings stol der hjemme fx.)

Har du spørgsmål sms 61718810 eller send gerne en mail hej@malelo.dk

Feedback

At tage på walk and talk med Ida er som at tage på på en gåtur med en rigtig god ven, fordi hun ser dig som du er. Inde bag facaderne. Det er både rart og trygt at blive set på den måde af hende, fordi det ingen fordømmelse eller bebrejdelser er. Kun ren kærlighed. Jeg kan på det varmeste anbefale en walk and talk med skønne Ida <3