1:1 session

         din essens genvej

 

 

Din essens genvej handler om dig og din fødselsdato

Din essens = det du er og som du ikke kan løbe fra at du har med dig. Måske har du tendens til at gøre nogle ting som din essens dybest set ikke bryder sig om. Og da får du oplevelsen af at blive sat på prøve og udfordret, så du kan få øjnene op for at det findes en anden løsning. Du kan ikke ændre din fødselsdato, det er en dybere mening med at det er akkurat den dag du blev født. Og det er utrolig meget hjælp at hente i den dato. Om du er nysgerrig på dig selv og hvad dine energier fortæller og gerne vil vide hvad de have dig til at udfolde i dit liv. Det er også til dig der gerne ser dig selv mere stærk i kraft af dig selv, altså indefra. Hvad du har med dig i bagagen, men ikke rigtig erkender måske, styrke til dit selvværd. Hvordan du har det i relationer til andre og dybest set dig selv. Det findes løsninger som er mere simple en du våger tro. Jeg deler det jeg kan se det er vigtig du har fokus på, og hvad der skal skrues op og ned på, for at livet vil føles mere flow beriget og let. Energiterapien (som beskrevet her) vil smukt støtte op om din krop og skabe mere og bedre balance i den. Det er uundgåelig at ikke have ubalancer, spørgsmålet er bare hvor langt vi lader dem drive os hen.  

Her bud på forskellige sessioner du kan vælge. De foregår over telefon/videosamtale, på café, ude i det fri eller i min klinik.

Walk and talk

Vi mødes aftalt sted, på Bornholm (1:1 sessioner København) Samtalen vil ha fokus på dig og hvad jeg kan se ligger af guld i din fødselsdato. Det er som regel her vi kan finde ind til hvorfor vi har udfordringer, bliver syge, deprimerede etc. og hvad der skal til for at komme videre. Inden vi mødes skal jeg bruge din fødselsdato og registrerede navne. Det er med fuld respekt jeg møder dig og mit fokus vil være at give dig opløftende løsninger, så du kan få endnu mere glæde og mod til at gå vejen med de unikke bidrag netop du har i det her liv. Eller hvad en det kan være det er vigtig du gør så du kan blive rask fx.

I min klinik i Nexø eller på en cafe gælder det samme, vi aftaler tid og sted og møder op. Jeg vil glæde mig helt vildt til at løfte sløret for hvad dine energier fortæller. Og noget ved du allerede, men er måske kommet væk fra, har glemt og så er det meget mulig brug for at tage hånd om det så du kan komme mere i flow og møde mindre bump på vejen.

40 min 550,- kr

75 min 900,- kr

90 min 1150,- kr 

120 min 1400,- kr 

Alle priser er inkl. moms 

Numerologi handler om meget mere en navne.

Skriv gerne til mig

PERSONLIGLEDERSKAB

NUMEROLOGISKE ENERGIKORT

Sættet indeholder

64 intuitive talenergikort med kærlige og ærlige budskaber.

Guidebog med læsning af kortene og idéer til oplæg.

Pakket i en lækker lærredspose.

DAO levering hjem til dig eller til pakkeshop.

Læs mere om kortene her under ved at bruge pilene    >

Energi til dit liv

Intentionen med kortene er, at du skal have muligheden for at lære dig selv at navigere endnu bedre i verden som dig selv. Få en endnu dybere forståelse for hvor fantastisk dit potentiale er. Finde ud af hvor dine personlige styrker er, og hvilke temaer du skal arbejde med for at blive den bedste version af dig selv. Inderst inde ved vi hvad der skal til, men vi kan meget hurtig komme til at glemme det.

Hvorfor?

Med disse kort ønsker jeg at give dig muligheden for at bruge numerologien som et personlig værktøj til at tage lederskab i dit eget liv.

Numerologi handler om meget mere en navne, og er en ældgammel viden som går flere tusind år tilbage. Numerologi knytter universets planeter til tallene. Alle bogstaver er knyttet til tal. Og vi er knyttet til tal fordi vi har en særlig fødselsdato og i denne dato er der virkelig meget læring. 

Tager vi lederskab for os selv, er det meget nemmere og lystbetonet livsvej vi går i møde.  Kortene er spækket med kærlige remindere og har tilknyttet en bog der helt konkret giver tallenes (Solen, månen og planeternes) løsningsforslag.

 

Hvordan?

 

Du kan bruge kortene intuitivt eller følge de kort oplæg der forklares i bogen.

 

Kortene er skabt af mig med fantastisk hjælp fra brand designer Sasja Elise Kümler.

 

De er trykket og produceret i Danmark af miljøcertificerede materialer.

 

 

Pris

Pr sæt 329,-

Inkl forsendelse 375,- kr

 

Kortene er fortiden UDSOLGT, men skriv ved interesse i at købe dem.

En personligsession

Du har virkelig mange gaver givet i kraft af din fødselsdag og det elsker jeg at kaste lys på. Må jeg kaste lys på dig også?

70 min personligsession over telefon

Har du kortene i forvejen og ønsker du en tid for at kunne bruge dem endnu mere til din fordel som styrke og personlig boost, får du denne session til

700 kr

 

Jeg vil glæde mig til at snakke med dig 

Session med mig

Smallegade 10, 1. sal
3730 Nexø

eller over skype/telefon worldwide

Kontakt

Jeg træffes bedst via sms til +45 61718810

Du kan også skrive en mail til hej@malelo.dk

 

Sociale medier

Følg mig på Instagram og Facebook: