1:1 behandlinger

og sessioner

 

Holistisk energiterapi og essenstolkning

Dette er til dig der gerne ser dig selv mere stærk i kraft af dig selv, altså indefra. Hvad du har med dig i bagagen, men ikke rigtig erkender måske, styrke til dit selvværd. Hvordan du har det i relationer til andre og dybest set dig selv. Det findes løsninger som er mere simple en du våger tro. Jeg deler det jeg kan se det er vigtig du har fokus på, og hvad der skal skrues op og ned på, for at livet vil føles mere flow beriget og let. Energiterapien (som beskrevet her) vil smukt støtte op om din krop og skabe mere og bedre balance i den. Det er uundgåelig at ikke have ubalancer, spørgsmålet er bare hvor langt vi lader dem drive os hen.

Hvor mange gange har jeg brug for tænker du måske?
Det er meget individuelt.
Måske kun en enkelt, du får meget ud af din første session. Men ellers sandsynlig at du har brug for 2-5 sessioner. Har du meget der er overset i lang tid vil din krop elske at du haver tillid og giver dig selv tid til processen.

Hvad der skal ske? 
Når du kommer hos mig handler det om at du føler dig i et trygt rum hvor du gerne må lade paraderne falde.
Tårene trille, det er hjerterum til HELE dig.
Jeg er hverken en heks eller en guru, men kender til en masse løsninger på det livet ofte udfordrer os med og de elsker jeg at dele.
Også elsker jeg at forkæle dig på min briks med blide tryk og zoneterapi. Samt Kranio sakral teknikker som også støtter op og hjælper kroppen i bedre balance. Så det er hvad der skal ske, og lige så unikke vi er, vil behandlingen tilpasses lige netop dit unikke dejlige dig. Jeg deler også glædelig med dig hvad jeg kan anbefale du selv gør af tryk og andet, for at støtte op om dig selv bedst muligt.

Bonus
En gladere dig
Og en krop fyldt med glæde og mere i balance.
Noget du vil elske dig selv for at investere i. Nemlig dig.

Jeg oplever at mine klienter får rigtig meget ud af at jeg kombinerer numerologien i mine energibehandlinger, og fået de skønneste tilbagemeldinger. Min intention med denne kombinationsbehandling er at hjælpe dig der føler dig klar til at være mere sikker på dig selv, dine behov og følge din hjertevej.. og være i balance med og i din krop.

Jeg anbefaler 90 eller 120 min. Og uanset glæder mig til at møde dig.

Foregår primært på Bornholm i Nexø, men også i KBH efter nærmere aftale. 

75 min 950,- kr

90 min 1150,- kr 

120 min 1400,- kr 

Alle priser er inkl. moms

PERSONLIGLEDERSKAB

NUMEROLOGISKE ENERGIKORT

Sættet indeholder

64 intuitive talenergikort med kærlige og ærlige budskaber.

Guidebog med læsning af kortene og idéer til oplæg.

Pakket i en lækker lærredspose.

DAO levering hjem til dig eller til pakkeshop.

Læs mere om kortene her under ved at bruge pilene    >

Energi til dit liv

Intentionen med kortene er, at du skal have muligheden for at lære dig selv at navigere endnu bedre i verden som dig selv. Få en endnu dybere forståelse for hvor fantastisk dit potentiale er. Finde ud af hvor dine personlige styrker er, og hvilke temaer du skal arbejde med for at blive den bedste version af dig selv. Inderst inde ved vi hvad der skal til, men vi kan meget hurtig komme til at glemme det.

Hvorfor?

Med disse kort ønsker jeg at give dig muligheden for at bruge numerologien som et personlig værktøj til at tage lederskab i dit eget liv.

Numerologi handler om meget mere en navne, og er en ældgammel viden som går flere tusind år tilbage. Numerologi knytter universets planeter til tallene. Alle bogstaver er knyttet til tal. Og vi er knyttet til tal fordi vi har en særlig fødselsdato og i denne dato er der virkelig meget læring. 

Tager vi lederskab for os selv, er det meget nemmere og lystbetonet livsvej vi går i møde.  Kortene er spækket med kærlige remindere og har tilknyttet en bog der helt konkret giver tallenes (Solen, månen og planeternes) løsningsforslag.

 

Hvordan?

 

Du kan bruge kortene intuitivt eller følge de kort oplæg der forklares i bogen.

 

Kortene er skabt af mig med fantastisk hjælp fra brand designer Sasja Elise Kümler.

 

De er trykket og produceret i Danmark af miljøcertificerede materialer.

 

 

Pris

Pr sæt 329,-

Inkl forsendelse 375,- kr

 

Kortene er fortiden UDSOLGT, men skriv ved interesse i at købe dem.

En personligsession

Du har virkelig mange gaver givet i kraft af din fødselsdag og det elsker jeg at kaste lys på. Må jeg kaste lys på dig også?

70 min personligsession over telefon

Har du kortene i forvejen og ønsker du en tid for at kunne bruge dem endnu mere til din fordel som styrke og personlig boost, får du denne session til

700 kr

 

Jeg vil glæde mig til at snakke med dig 

Session med mig

Smallegade 10, 1. sal
3730 Nexø

eller over skype/telefon worldwide

Kontakt

Jeg træffes bedst via sms til +45 61718810

Du kan også skrive en mail til hej@malelo.dk

 

Sociale medier

Følg mig på Instagram og Facebook: