1:1 behandlinger

og sessioner

 

Holistisk energiterapi og essenstolkning

Dette er til dig der gerne ser dig selv mere stærk i kraft af dig selv, altså indefra. Hvad du har med dig i bagagen, men ikke rigtig erkender måske, styrke til dit selvværd. Hvordan du har det i relationer til andre og dybest set dig selv. Det findes løsninger som er mere simple en du våger tro. Jeg deler det jeg kan se det er vigtig du har fokus på, og hvad der skal skrues op og ned på, for at livet vil føles mere flow beriget og let. Energiterapien (som beskrevet her) vil smukt støtte op om din krop og skabe mere og bedre balance i den. Det er uundgåelig at ikke have ubalancer, spørgsmålet er bare hvor langt vi lader dem drive os hen.

Hvor mange gange har jeg brug for tænker du måske?
Det er meget individuelt.
Måske kun en enkelt, du får meget ud af din første session. Men ellers sandsynlig at du har brug for 2-5 sessioner. Har du meget der er overset i lang tid vil din krop elske at du haver tillid og giver dig selv tid til processen.

Hvad der skal ske? 
Når du kommer hos mig handler det om at du føler dig i et trygt rum hvor du gerne må lade paraderne falde.
Tårene trille, det er hjerterum til HELE dig.
Jeg er hverken en heks eller en guru, men kender til en masse løsninger på det livet ofte udfordrer os med og de elsker jeg at dele.
Også elsker jeg at forkæle dig på min briks med blide tryk og zoneterapi. Samt Kranio sakral teknikker som også støtter op og hjælper kroppen i bedre balance. Så det er hvad der skal ske, og lige så unikke vi er, vil behandlingen tilpasses lige netop dit unikke dejlige dig. Jeg deler også glædelig med dig hvad jeg kan anbefale du selv gør af tryk og andet, for at støtte op om dig selv bedst muligt.

Bonus
En gladere dig
Og en krop fyldt med glæde og mere i balance.
Noget du vil elske dig selv for at investere i. Nemlig dig.

Jeg oplever at mine klienter får rigtig meget ud af at jeg kombinerer numerologien i mine energibehandlinger, og fået de skønneste tilbagemeldinger. Min intention med denne kombinationsbehandling er at hjælpe dig der føler dig klar til at være mere sikker på dig selv, dine behov og følge din hjertevej.. og være i balance med og i din krop.

Jeg anbefaler 90 eller 120 min. Og uanset glæder mig til at møde dig.

Foregår primært på Bornholm i Nexø, men også i KBH efter nærmere aftale. 

75 min 950,- kr

90 min 1150,- kr 

120 min 1400,- kr 

Alle priser er inkl. moms

Session med mig

Smallegade 10, 1. sal
3730 Nexø

eller over skype/telefon worldwide

 Kontakt

Jeg træffes bedst via min mail hej@malelo.dk

Du kan også skrive en besked til +45 61718810 eller forsøge ringe

 

Sociale medier

Følg mig på Instagram og Facebook: