1:1 behandlinger

og sessioner

 

EFT (emotional freedom tecnicque)

Går du med følelser du skammer dig over eller forsøger at skubbe væk? Har du oplevet noget der igen og igen besøger din bevidsthed og giver dig ubehag. Måske har du smerter der forhindrer dig i at gøre det du gerne vil? Det kan være du har en afhængighed, jalousi, overspiser, eller hvad en det kan være. Intet er for småt eller stort.

EFT er en fantastisk metode der kan frigøre dig for gamle traumer, tanker og følelser der ikke gavner
dig.

Jeg har set gang på gang at denne metode virkelig hjælper.
Jeg elsker, hvis der er tid til det, at kombinere EFT med healing og bruger også Healing code hvis det føles som det rette.

Du kan bestille 90 min eller 120 min. Jeg glæder mig til at møde dig. Foregår primært på Bornholm i Nexø, men også i KBH efter nærmere aftale. Hvis du ønsker kan du købe 3 valgfrie behandlinger af 90 min forud og spar 550 kr. Aftales blot med mig. 

Kontakt mig

Skriv til mig, hvis du har lyst til at booke en tid, eller har spørgsmål?

Session med mig 

Smallegade 10 1.sal 3730 Nexø

Eller over skype/telefon worldwide

3730 Nexø

Kontakt mig

Jeg træffes bedst via min mail hjerte@malelo.dk

Du kan også skrive en besked til +45 61718810 eller ringe (bedst mellem kl.9-10 eller kl.14-15)

Sociale medier

Følg mig på Instagram: malelo_energiterapi

Følg mig på Facebook facebook.com/maleloenergiterapi/