1:1 behandlinger

og sessioner

Her er hvad jeg fortiden elsker at hjælpe med

Energibehandling

Holistisk energiterapi skal du vælge hvis du har brug for at styrke dig selv, din krop, dit immunsystem, din sjæl. Hvis du har smerter der generer dig, hvis du har tanker der overmander dig. Hvis du har brug for ro og selvkærlighed.

Når du kommer hos mig starter vi altid med en lille snak om hvad der fylder lige nu og her. Derefter kommer du op og ligge på min briks, med tæpper, så du ligger behageligt inden jeg starter.

Jeg kombinerer teknikker indenfor flere forskellige fantastiske og virkningsfulde alternative behandlingsformer. Jeg bruger bl.a. akupressur, der er punkter på kroppen der er med til at åbne op for eventuelle fysiske eller følelsesmæssige fastlåsninger i kroppen. Zoneterapi på fødderne – en meget effektiv og dybdegående behandling. Teknikker indenfor Kranio Sakral terapi, som er helt fantastisk til at afbalancere kroppen.

EFT elsker jeg at bruge, det er en metode til at slippe gamle følelsesmæssige blokeringer, uhensigtsmæssige tanker eller traumatiserende oplevelser. (Læs mere længere nede)

I mine energibehandlinger er jeg rigtig glad for at bruge healing – hvis du har lyst til det. Det gør behandlingen meget powerfuld og behagelig da det foregår mest i stilhed, med rolig musik. Det er vigtig at understrege at jeg kun understøtter den naturlige proces som din krop selv går i gang med og det er på ingen måde skadelig eller manipulerende.

Undervejs oplever du sandsynligvis en dyb behagelig afspænding, forbigående træthed og afslappethed, samtidig med, at du er bevidst om dine omgivelser. Det kan være du falder i søvn som følge af afspændingen, hvilket er helt naturligt. Der er ingen farlige følgereaktioner, men en accept af hvad kroppen fortæller vil hjælpe helbredelsesprocessen og give dig mere flow.
For at få plads til nyt skal kroppen give slip på gammelt. Så kommer der noget op i dagene efter behandlingen er dette et rigtig godt tegn på at du er i proces, men ikke et krav. Vi er alle forskellige og vi har alle forskellige måder at afreagere og modtage på.
Skriv gerne til mig hvad der skal være fokus på.

1 1/2 time 650 kr

Er du arbejdsledig/studerende 1,5 time 500 kr
Børn ca 1 time 450 kr
Baby ca 45 min 350 kr

Tusind tak for skøn behandling. Sikke skønne omgivelser der giver plads til at være sig selv.

(modtager af holistisk energiterapi)

Når jeg besøger Ida kan jeg mærke hendes positive tilstedeværelse og hendes lyst til at hjælpe mig. Hun booster mit selvværd ved blot hendes tilstedeværelse.

(modtager af Stærkbalance)

FANTASTISK FREDFYLDT FEDT

(modtager af holistisk energiterapi)

Både krop og sjæl har godt af at besøge Ida

(modtager af holistisk energiterapi)

Nyhed
Stærkbalance session

Kombination af holistisk energiterapi og numerologi.

Dette er til dig der gerne ser dig selv mere stærk i kraft af dig selv, altså indefra. Hvad du har med dig i bagagen, men ikke rigtig erkender måske, styrke til dit selvværd. og hvordan du har det i relationer til andre og dybest set dig selv. Det findes løsninger som er mere simple en du våger tro. Jeg deler det jeg kan se det er vigtig du har fokus på, og hvad der skal skrues op og ned på, for at livet vil føles mere flow beriget og let. Energiterapien (som beskrevet ovenover) vil smukt støtte op om din krop og skabe mere og bedre balance i den. Det er uundgåelig at ikke have ubalancer, spørgsmålet er bare hvor langt vi lader dem drive os hen.

Hvor mange gange har jeg brug for tænker du måske?
Det er meget individuelt.
Måske kun en enkelt, du får meget ud af din første session. Men ellers sandsynlig at du har brug for 2-6 sessioner. Har du meget der er overset i lang tid vil din krop elske at du haver tillid og giver dig selv tid til processen.

Hvad der skal ske? 
Når du kommer hos mig handler det om at du føler dig i et trygt rum hvor du gerne må lade paraderne falde.
Tårene trille, det er hjerterum til HELE dig.
Jeg er hverken en heks eller en guru, men kender til en masse løsninger på det livet ofte udfordrer os med og de elsker jeg at dele.
Også elsker jeg at forkæle dig på min briks med blide tryk og zoneterapi. Samt Kranio sakral teknikker som også støtter op og hjælper kroppen i bedre balance. Så det er hvad der skal ske, og lige så unikke vi er, vil behandlingen tilpasses lige netop dit unikke dejlige dig. Jeg deler også glædelig med dig hvad jeg kan anbefale du selv gør af tryk og andet, for at støtte op om dig selv bedst muligt.

Bonus
En gladere dig
Og en krop fyldt med glæde og mere i balance.
Noget du vil elske dig selv for at investere i. Nemlig dig.

Jeg har et godt stykke tid kombineret numerologien i mine energibehandlinger, og fået de skønneste tilbagemeldinger, så nu er Stærkbalance født, som jeg glæder mig til at skal vokse og brede sig og aller vigtigst hjælpe dig der er klar til at være mere sikker på dig selv, dine behov og mere mærke din hjertevej.. og være i balance med og i din krop.

Det koster 1150 kr for første session og 750 kr efterfølgende.

Denne session varer 2 timer plus 20 min til det løse.

EFT (emotional freedom tecnicque)

Går du med følelser du skammer dig over eller forsøger at skubbe væk? Har du oplevet noget der igen og igen besøger din bevidsthed og giver dig ubehag. Måske har du smerter der forhindrer dig i at gøre det du gerne vil? Det kan være du har en afhængighed, jalousi, overspiser, eller hvad en det kan være. Intet er for småt eller stort.

EFT er en fantastisk metode der kan frigøre dig for gamle traumer, tanker og følelser der ikke gavner
dig.

Jeg har set gang på gang at denne metode virkelig hjælper.
Jeg elsker, hvis der er tid til det, at kombinere EFT med healing og bruger også Healing code hvis det føles som det rette.

En session varer op til 1 1/2 time <3
650 kr
Arbejdsledig/studerende 500 kr

ENERGISKABENDE FØDSELSFORBEREDELSE

Er du gravid og har du brug for mere omsorg og tryghed omkring dig i den vigtige tid, så er dette måske lige dig? Jeg har selv mærket hvordan hormoner og tanker kommer ind med raket fart fra det lille nye liv spirer i en.

Det kan dukke op som bekymring og frygt omkring det lille liv og fremtid. Det er ikke hensigtsmæssigt, at have for meget af på den lange bane. Derfor elsker jeg og helt dybt at få talt ud om den frygt du går med og i stedet sætte mere fokus på det gode du har i dig. Om du er alene med din graviditet eller om I er et par så er det et samarbejde mellem jer, (ja også med din lille spire i maven).

Jeg er uddannet doula og det er min fornemmeste opgave at støtte dig/jer til at føle jer mere trygge og klare til den forestående tid.

Vore møder, foregår hjemme hos dig/jer eller i min klinik. Varer ca 1,5 time pr. gang.

Jeg anbefaler vi mødes minimum 2 gange, I betaler per gang eller for 3 gange med rabat.

Pris 665 kr pr gang.
Forløb af 3 gange forudbetalt 1495 kr (spar 500 kr).

ENERGIFULD START

Til dig der er klar til at føde (fra uge 38+) tilbyder jeg igangsættende zoneterapi og akupressur.
Har du lyst til at forsøge en naturlig hjælp til fødsels start i stedet for piller etc. er dette en meget energipræget og rar session.

Den varer ca en time og koster 395 kr
1 1⁄2 time inkl rebozo massage 590 kr

DOULA

Er du gravid og bor på Bornholm har du mulighed for at hyre mig som doula. Det vil være min
hjerteligste opgave at støtte dig/familien til at få den blideste og dejligste start med en ny i familien ♥ Drømmer du om en fødsel hvor du er velforberedt og har kontakt med dig, din egen styrke og barn?
Hvad kan jeg som doula gøre for dig/jer? Det er min fornemste opgave at støtte og forberede dig/jer til at opleve en helt unik fødsel af jeres barn.

En doula er det græske ord for kvindelig tjener. Det er en kvinde der støtter den gravide, hjælper hende med at finde sin power og tro på at sig selv, støtter op om partners samarbejde og deler ud af godteposen indenfor fødsel, med alternativ smertelindring og dejlig energi omkring jer, både inden, under og efter fødsel. Hjælper med praktiske gøremål under fødsel, uanset om det på hospitalet eller der hjemme.

Har du spørgsmål eller ønsker du et helt uforpligtende møde hvor vi kan se om vi er et match og du/I kan høre mere om hvad jeg tilbyder så kontakt mig på hjerte@malelo.dk eller over telefon
+45 61718810 <3

Jeg glæder mig til at høre fra dig/jer.
Kærlig hilsen Ida Malelo

Kontakt mig

Skriv til mig, hvis du har lyst til at booke en tid, eller har spørgsmål?

Session med mig 

Smallegade 10 1.sal 3730 Nexø

Eller over skype/telefon worldwide

3730 Nexø

Kontakt mig

Jeg træffes bedst via min mail hjerte@malelo.dk

Du kan også skrive en besked til +45 61718810 eller ringe (bedst mellem kl.9-10 eller kl.14-15)

Sociale medier

Følg mig på Instagram: malelo_energiterapi

Følg mig på Facebook facebook.com/maleloenergiterapi/